DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #21 Tamamdır turbo mod açık kalsın. Umarım faydam dokunmuştur konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hayırlı günler.
Tamamdır turbo mod açık kalsın. Umarım faydam dokunmuştur konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hayırlı günler.
E elemeNtary Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 195 9 Ocak 2021 #22 DarKSaGaa dedi: Tamamdır turbo mod açık kalsın. Umarım faydam dokunmuştur konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla... teşekkürler ilgin için. sanırım formatlık bir işim yok değil mi ? Son olarak aklımda tek takılan konu bu ayarlar hep geçerli mi kalacak ? Yani programın yaptığı?
DarKSaGaa dedi: Tamamdır turbo mod açık kalsın. Umarım faydam dokunmuştur konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla... teşekkürler ilgin için. sanırım formatlık bir işim yok değil mi ? Son olarak aklımda tek takılan konu bu ayarlar hep geçerli mi kalacak ? Yani programın yaptığı?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #23 Silindiğine göre kalacağını sanmıyorum. Format'ı 7 ayda bir öneririm.
E elemeNtary Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 195 9 Ocak 2021 #24 DarKSaGaa dedi: Silindiğine göre kalacağını sanmıyorum. Format'ı 7 ayda bir öneririm. Genişletmek için tıkla... teşekkürler dostum
DarKSaGaa dedi: Silindiğine göre kalacağını sanmıyorum. Format'ı 7 ayda bir öneririm. Genişletmek için tıkla... teşekkürler dostum
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #25 DarKSaGaa dedi: Umarım faydam dokunmuştur konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla...
DarKSaGaa dedi: Umarım faydam dokunmuştur konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla...