3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 26 Şubat 2025 #1 Fotoğrafta gördüğünüz hata mevcut yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm 3 3 373513 26 Şubat 2025 HYKyagizz dedi: İşlemcini bilmem gerek ve oyun için mi? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600H evet oyun için 10 20 FPS daha fazla alsam yeterli, nedeni ise ara sıra ani düşmeler oluyor, önüne geçebilir diye düşünüyorum. HYKyagizz dedi: Ryzen Master tüm Dizüstü/Mobil Ryzen işlemcilerle uyumlu değildir. Ryzen Master'ın hız aşırtma için kullanılabilmesi AMD tarafından dizüstü bilgisayarlarla uyumsuz hale getirildi. Gıtlabs ve gıthubs'tan uyumlu Ryzen Controller adında alternatif bir Ryzen Master "Lite" versiyonu var bir bakın derim: Release 2.6.0 · Ryzen Controller Team / Ryzen Controller · GitLab GitHub - Ryzen-Controller-Team/Ryzen-Controller: This is a mirror of https://gitlab.com/ryzen-controller-team/ryzen-controller Genişletmek için tıkla... Virüs algıladı 1. linkten.
HYKyagizz dedi: İşlemcini bilmem gerek ve oyun için mi? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600H evet oyun için 10 20 FPS daha fazla alsam yeterli, nedeni ise ara sıra ani düşmeler oluyor, önüne geçebilir diye düşünüyorum. HYKyagizz dedi: Ryzen Master tüm Dizüstü/Mobil Ryzen işlemcilerle uyumlu değildir. Ryzen Master'ın hız aşırtma için kullanılabilmesi AMD tarafından dizüstü bilgisayarlarla uyumsuz hale getirildi. Gıtlabs ve gıthubs'tan uyumlu Ryzen Controller adında alternatif bir Ryzen Master "Lite" versiyonu var bir bakın derim: Release 2.6.0 · Ryzen Controller Team / Ryzen Controller · GitLab GitHub - Ryzen-Controller-Team/Ryzen-Controller: This is a mirror of https://gitlab.com/ryzen-controller-team/ryzen-controller Genişletmek için tıkla... Virüs algıladı 1. linkten.
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Ryzen Master tüm Dizüstü/Mobil Ryzen işlemcilerle uyumlu değildir. Ryzen Master'ın hız aşırtma için kullanılabilmesi AMD tarafından dizüstü bilgisayarlarla uyumsuz hale getirildi. GITLABS ve GITHUBS'tan uyumlu Ryzen Controller adında alternatif bir Ryzen Master "LITE" versiyonu var bir bakın derim. : Release 2.6.0 · Ryzen Controller Team / Ryzen Controller · GitLab GitHub - Ryzen-Controller-Team/Ryzen-Controller: This is a mirror of https://gitlab.com/ryzen-controller-team/ryzen-controller Artı 0 Eksi
Ryzen Master tüm Dizüstü/Mobil Ryzen işlemcilerle uyumlu değildir. Ryzen Master'ın hız aşırtma için kullanılabilmesi AMD tarafından dizüstü bilgisayarlarla uyumsuz hale getirildi. GITLABS ve GITHUBS'tan uyumlu Ryzen Controller adında alternatif bir Ryzen Master "LITE" versiyonu var bir bakın derim. : Release 2.6.0 · Ryzen Controller Team / Ryzen Controller · GitLab GitHub - Ryzen-Controller-Team/Ryzen-Controller: This is a mirror of https://gitlab.com/ryzen-controller-team/ryzen-controller
KS KS 3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 26 Şubat 2025 #3 @HYKyagizz sence hız aşırtmaya değer mi veya bir sorun oluşturur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 373513 dedi: @HYKyagizz sence hız aşırtmaya değer mi veya bir sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcini bilmem gerek ve oyun için mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
373513 dedi: @HYKyagizz sence hız aşırtmaya değer mi veya bir sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcini bilmem gerek ve oyun için mi?
KS KS 3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 26 Şubat 2025 #5 HYKyagizz dedi: İşlemcini bilmem gerek ve oyun için mi? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600H evet oyun için 10 20 FPS daha fazla alsam yeterli, nedeni ise ara sıra ani düşmeler oluyor, önüne geçebilir diye düşünüyorum. HYKyagizz dedi: Ryzen Master tüm Dizüstü/Mobil Ryzen işlemcilerle uyumlu değildir. Ryzen Master'ın hız aşırtma için kullanılabilmesi AMD tarafından dizüstü bilgisayarlarla uyumsuz hale getirildi. Gıtlabs ve gıthubs'tan uyumlu Ryzen Controller adında alternatif bir Ryzen Master "Lite" versiyonu var bir bakın derim: Release 2.6.0 · Ryzen Controller Team / Ryzen Controller · GitLab GitHub - Ryzen-Controller-Team/Ryzen-Controller: This is a mirror of https://gitlab.com/ryzen-controller-team/ryzen-controller Genişletmek için tıkla... Virüs algıladı 1. linkten. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
HYKyagizz dedi: İşlemcini bilmem gerek ve oyun için mi? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600H evet oyun için 10 20 FPS daha fazla alsam yeterli, nedeni ise ara sıra ani düşmeler oluyor, önüne geçebilir diye düşünüyorum. HYKyagizz dedi: Ryzen Master tüm Dizüstü/Mobil Ryzen işlemcilerle uyumlu değildir. Ryzen Master'ın hız aşırtma için kullanılabilmesi AMD tarafından dizüstü bilgisayarlarla uyumsuz hale getirildi. Gıtlabs ve gıthubs'tan uyumlu Ryzen Controller adında alternatif bir Ryzen Master "Lite" versiyonu var bir bakın derim: Release 2.6.0 · Ryzen Controller Team / Ryzen Controller · GitLab GitHub - Ryzen-Controller-Team/Ryzen-Controller: This is a mirror of https://gitlab.com/ryzen-controller-team/ryzen-controller Genişletmek için tıkla... Virüs algıladı 1. linkten.
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #6 373513 dedi: Ryzen 5 5600H evet oyun için 10 20 FPS daha fazla alsam yeterli, nedeni ise ara sıra ani düşmeler oluyor, önüne geçebilir diye düşünüyorum. Virüs algıladı 1. linkten. Genişletmek için tıkla... Virüs yok. Artı 0 Eksi
373513 dedi: Ryzen 5 5600H evet oyun için 10 20 FPS daha fazla alsam yeterli, nedeni ise ara sıra ani düşmeler oluyor, önüne geçebilir diye düşünüyorum. Virüs algıladı 1. linkten. Genişletmek için tıkla... Virüs yok.
KS KS 3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 26 Şubat 2025 #7 HYKyagizz dedi: Virüs yok. Genişletmek için tıkla... Yok gibi duruyor evet! Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-26 204349.png 17,5 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #8 373513 dedi: Yok gibi duruyor evet! Genişletmek için tıkla... Bu linkleri amd nin resmi forumundan aldım. Sence olma ihtimali olabilir mi ? Virüs total sonucu: VirusTotal VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Artı 0 Eksi
373513 dedi: Yok gibi duruyor evet! Genişletmek için tıkla... Bu linkleri amd nin resmi forumundan aldım. Sence olma ihtimali olabilir mi ? Virüs total sonucu: VirusTotal VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com