E EsadO Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 198 30 Eylül 2020 #1 Merhaba. Ben AMD Ryzen Master uygulamasını indirdim. Daha kurmadım. Ama açınca otomatik olarak OC yapmasından korkuyorum, ona göre kuracağım. Otomatik OC yapar mı? Ve bu uygulamanın özellikleri nelerdir?
Merhaba. Ben AMD Ryzen Master uygulamasını indirdim. Daha kurmadım. Ama açınca otomatik olarak OC yapmasından korkuyorum, ona göre kuracağım. Otomatik OC yapar mı? Ve bu uygulamanın özellikleri nelerdir?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Eylül 2020 #2 OC yapması daha kolay olan bir program.Zaten boost açıksa işlemci kendı ghz'sini otomatik yükseltir. Artı 0 Eksi
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 30 Eylül 2020 #3 Hayır. Şu anki ayarlarını gösterir sadece. Sen müdahale etmezsen öyle kalıyor. Kendi kendine bir işlem yapmaz yani. Artı 0 Eksi
Hayır. Şu anki ayarlarını gösterir sadece. Sen müdahale etmezsen öyle kalıyor. Kendi kendine bir işlem yapmaz yani.