AMD Ryzen Pro ve MPK serisi işlemciler nedir?

ALİ YLDZ

Hectopat
İyi akşamlar herkese, benim AMD Ryzen Pro ve MPK işlemciler nedir?
Şimdiden herkese cevaplarını teşekkürler

MPK kutusuz işlemci. Pro serisi de güçlü APU işlemciler için. (Aslında aklımdaydı daha çok kurumsal yerler için.)

Son düzenleme:
MPK ucuz olan, Pro pahalı olan. Sadece işlemcinin sonunda "Pro" yazıyor.
Vay canına, çok mantıklı bir açıklama.

MPK işlemciler kutusuz oluyor, hatta bazılarında stok soğutucu bile olmuyor bunu alacağın sitede belirtiyorlar.

MPK ucuz olan, Pro pahalı olan. Sadece işlemcinin sonunda "Pro" yazıyor.
Alakası bile yok. Bilginiz yoksa lütfen yazmayın.

Pro olan, iş dünyasında özel güvenlik ihtiyaçlarını karşılıyor. Yani özel güvenlik özelliklerine sahip. Performans olarak normal düz Pro olmayandan farkı yok.

MPK olan ise kutusuz oluyor. Fanın olup olmaması satıcıya bağlı, orada belirtilir.

Ek olarak Pro olanda OC yapamazsınız. Daha iyi silikon kalitesine sahip ancak OC yapamadıktan sonra ne anlamı var :v

Sağ olsun herkese ben buradan recep Ali abiye ve bütün Technopat'ta selamlarımı gönderiyorum iyi akşamlar diyorum

PRO serisinde ekstradan güvenlik özellikleri var ve genelde biraz -fazla değil- performans düşüklükleri var. Ekstradan Threadripper PRO işlemciler 8 kanallı RAM destekliyor (Normal Threadripper sadece 4).

Pro serisinde ekstradan güvenlik özellikleri var ve genelde biraz -fazla değil- performans düşüklükleri var. Ekstradan Threadripper Pro işlemciler 8 kanallı RAM destekliyor (normal Threadripper sadece 4).

Threadripper serisi işlemciler nasil iyi mi kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…