AMD Ryzen R5 tabanlı sistem önerisi

Ryzen 5 1500X 4 core 8 thread, 1600 ise 6 core 12 thread ben olsam kesinlikle Ryzen 5 1600 alırdım. Zaten arada ciddi bir fiyat farkı bulunmuyor.
RX 4XX serisinde Gigabyte'i pek önermiyorlardı hatırladığım kadarıyla sıcaklık probleminden dolayı. Belki RX 5XX serisinde bu durum değişmiştir ama benim tavsiyem alabilirseniz MSI daha iyi bir seçim olabilir. Alttaki videonun son kısmında RX 480'ler arasında bir sıcaklık karşılaştırması mevcut. (Videodaki RX 480 Aorus değil G1 Gaming)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütceniz nekadar ? Biz sizin için topliyalım.
Yurt dışından mı alacaksınız ? Ayrıca bütçenizi Dolar ya da TL kuru üzerinden belirtirseniz yardımcı olabiliriz
Monitör hariç 900€ gibi bir bütçe ayırdım arkadaşlar.

Aorus serisi sanki bir tık daha kaliteli gibi hocam. Ya da sadece makyajlanmış hali. Esasen ısınma sorunu olmasına şaşırdım şuan. Önerdiğiniz videoyu izleyeceğim sağ olun. Sapphire kartlar hakkında bir fikriniz var mı? RX580 olmak şartıyla Sapphire'e yönelebilirim. MSI biraz daha pahalı kalıyor.

@precipitation_hardening Nasıl önerdiğim monitör daha pahalı? Sendeki 170 dolar, benim önerdiğim 160 dolar.

Ayrıca seçtiğin monitörün özellikleri yanlış yazılmış, kontrol ettim ve benim önerdiğim ile yakın bir model. Yine de ben ASUS olanı almanı tavsiye ederim, yurt dışında oyun için fazlasıyla tercih edilen bir monitör.

Hocam şöyle haklısınız. Bu US menşeili bir sitenin sistem toplama sayfası. Fiyatlarda US fiyatları. Almanya da benim almayı düşündüğüm sitede ( www.mindfactory.de ) sizin önerdiğiniz ürün 194 €, AOC monitör daha uygun fiyatlı kalıyor 149€. Söylediğiniz monitöre detaylı bakacağım. Bir şekilde kampnaya falan yakalarsam onu almaya çalışırım sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…