CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 16 Aralık 2017 #11 Resetten sonra o seviyede sistem açılırsa zaten uygundur. Mesele o seviyede tutabilmekte.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 16 Aralık 2017 #12 Evet, stabil olmazsa açılmaz. Onu AIDA64 ve Prime95 ile birkac saat test edeceksin.
dogudulupcu Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 139 30 Haziran 2019 #13 @cenkyyy Hacım size ulaşmayı bekliyorum fakat geri dönüş yapmadınız.
cenkyyy Decapat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 191 Makaleler 1 Daha fazla Meslek Emlak Danışmanı Yeminli Tercüman 1 Temmuz 2019 #14 dogudulupcu dedi: @cenkyyy Hacım size ulaşmayı bekliyorum fakat geri dönüş yapmadınız. Genişletmek için tıkla... hocam kusura bakmayın bu işlerim çok yoğunda yarın boşluğum olucak kesin ilgelinecem sizinle discord üzzerinden
dogudulupcu dedi: @cenkyyy Hacım size ulaşmayı bekliyorum fakat geri dönüş yapmadınız. Genişletmek için tıkla... hocam kusura bakmayın bu işlerim çok yoğunda yarın boşluğum olucak kesin ilgelinecem sizinle discord üzzerinden
D dogukan dulupcu Centipat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 18 1 Temmuz 2019 #15 @cenkyyy Discord hesabım dogudulupcu #8761. Yarın ulaşırsanız çok mutlu olurum. cenkyyy dedi: hocam kusura bakmayın bu işlerim çok yoğunda yarın boşluğum olucak kesin ilgelinecem sizinle discord üzzerinden Genişletmek için tıkla... İlk hesabım yazım kurallarından ban yedide. Sana ulaşmak için. Ben müsaitim, müsait iseniz yapalım. cenkyyy dedi: hocam kusura bakmayın bu işlerim çok yoğunda yarın boşluğum olucak kesin ilgelinecem sizinle discord üzzerinden Genişletmek için tıkla... Ben müsaitim, müsait iseniz yapalım. @cenkyyy. Discord hesabım dogudulupcu #8761. @cenkyyy Hacım galiba sen yine müsait değilsin. @cenkyyy Günlerdir seni bekliyorum reis dcyi attım artık bakar mısın? Son düzenleme: 2 Temmuz 2019
@cenkyyy Discord hesabım dogudulupcu #8761. Yarın ulaşırsanız çok mutlu olurum. cenkyyy dedi: hocam kusura bakmayın bu işlerim çok yoğunda yarın boşluğum olucak kesin ilgelinecem sizinle discord üzzerinden Genişletmek için tıkla... İlk hesabım yazım kurallarından ban yedide. Sana ulaşmak için. Ben müsaitim, müsait iseniz yapalım. cenkyyy dedi: hocam kusura bakmayın bu işlerim çok yoğunda yarın boşluğum olucak kesin ilgelinecem sizinle discord üzzerinden Genişletmek için tıkla... Ben müsaitim, müsait iseniz yapalım. @cenkyyy. Discord hesabım dogudulupcu #8761. @cenkyyy Hacım galiba sen yine müsait değilsin. @cenkyyy Günlerdir seni bekliyorum reis dcyi attım artık bakar mısın?
dogudulupcu Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 139 5 Temmuz 2019 #16 Hacım banım açıldı. Bakacak mısın yardım için?