W Wero Ziyaretçi 6 Mayıs 2018 #11 The Man From E.A.R.T.H. dedi: R7 1700'ün yanında Wraith Spire RGB geliyor. Sadece kırmızı olan Wraith Max. Genişletmek için tıkla... Wraith Max’ın fanının çevresindeki şeritlerde RGB hocam.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: R7 1700'ün yanında Wraith Spire RGB geliyor. Sadece kırmızı olan Wraith Max. Genişletmek için tıkla... Wraith Max’ın fanının çevresindeki şeritlerde RGB hocam.
ARD4 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2018 #12 LTNeron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam teşekkürler. Yaptım
LTNeron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam teşekkürler. Yaptım
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 6 Mayıs 2018 #13 Silinen üye dedi: Wraith Max’ın fanının çevresindeki şeritlerde RGB hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o Wraith Prism olmuyor mu? Benim bildiğim o iki arasındaki fark biri RGB, biri değil.
Silinen üye dedi: Wraith Max’ın fanının çevresindeki şeritlerde RGB hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o Wraith Prism olmuyor mu? Benim bildiğim o iki arasındaki fark biri RGB, biri değil.
Kanberkanbay Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 342 6 Mayıs 2018 #14 Birşey soracagım aliexpressten 4x2 ram ddr2 667mhz ram alıcamda bulamadım intel xeon e5450 işlemcim bu arada
Birşey soracagım aliexpressten 4x2 ram ddr2 667mhz ram alıcamda bulamadım intel xeon e5450 işlemcim bu arada
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 17 Mayıs 2018 #15 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam o Wraith Prism olmuyor mu? Benim bildiğim o iki arasındaki fark biri RGB, biri değil. Genişletmek için tıkla... Wraith Prism'de adreslenebilir LED şerit var. Bir de onun fanı da ışıklı.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam o Wraith Prism olmuyor mu? Benim bildiğim o iki arasındaki fark biri RGB, biri değil. Genişletmek için tıkla... Wraith Prism'de adreslenebilir LED şerit var. Bir de onun fanı da ışıklı.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 17 Mayıs 2018 #16 @Silinen üye Yeni konu açın sorununuzu oraya yazın yardımcı olacaklardır.
T tal1q Decapat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 60 23 Kasım 2018 #17 Bende de 1700 var ama rengi sadece mor yaniyor onu nasil degistirebilirim? Yokmu yardim edicek kimse? Son düzenleme: 25 Kasım 2018
Bende de 1700 var ama rengi sadece mor yaniyor onu nasil degistirebilirim? Yokmu yardim edicek kimse?