AMD Ryzen R7 1800x için Sıvı Soğutma Önerisi

alper54

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Belirttiğim gibi 1800x için sıvı soğutma baktım biraz fakat mevcut soğutmalar desteklemiyor sanırım, sizin önerileriniz nedir?

Teşekkürler, yeni soğutucular ne zaman gelir bir bilginiz varmı?

Acaba anakartların içinden çıkma ihtimali varmı? @Recep Baltaş

Her soğutucunun kendine has montaj kiti var anakart içinden çıkması mümkün değildir.
Bekleyeceğiz o zaman, teşekkürler.

Vatan Bilgisayar yetkililerinden öğrendiğim bilgiye göre mevcut soğutucular destekleyecekmiş, cm seidon 240v ürünü hakkında konuştuğumuzda cm sitesinde de desteklenen soketler kısmında am4 soketi belirtmiş, diğer benim gibi ikilemde kalan arkadaşların yararına olabilir. İyi günler..

ASUS ROG Crosshair VI Hero model anakart alan kullanıcılar biraz daha şanslı, bu anakartta hem AM3 hemde AM4 montaj delikleri mevcut.

Ben o anakartı seçme taraftarı değilim Prime x370 pro modeli ile arasında fazla bir fark yok, ama sonuçta ROG
ASUS ROG Crosshair VI Hero model anakart alan kullanıcılar biraz daha şanslı, bu anakartta hem AM3 hemde AM4 montaj delikleri mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…