Çok teşekkür ederim zaten aklımdakide iyi bir ram almak birde anakart olarak birşey önerirmisiniz buna güzel kullanışlı. Ryzen 5 3600 almaya karar verdim internettende araştırdım daha performanslı dediğiniz gibi
Çok teşekkür ederim zaten aklımdakide iyi bir ram almak birde anakart olarak birşey önerirmisiniz buna güzel kullanışlı. Ryzen 5 3600 almaya karar verdim internettende araştırdım daha performanslı dediğiniz gibi
AMD Ryzen 5 3600X 3.8 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI B450 Gaming Plus MAX 4133mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx Kırmızı 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMK16GX4M2B3200C16R) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun