AMD Ryzen sistemlerle uyumlu Windows 7 ISO

Hocam Ryze 5 5600 ve ASUS B450M Dragon anakarta yüklersek sıkıntı olur mu mavi ekran vs bir de BIOS'ta herhangi bir yeri değiştirmemiz gerek mi ve UEFI olarak mı yazdıracağız?

Hocam UEFI olarak cms açık şekilde Ryzen 5 5600 - ASUS B450M Dragon anakarta yükledim Windows dosyaları kopyaladın daha sonra Windows kurulumu bitti PC açılırken Windows starting ekranında takılı kalıyor ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşım Asus Tuf B550 Plus anakart mevcut.Ryzen 9 5900x işlemcim var.İso dosyasınızı yükledim fakat mouse ve klavye maalesef çalışmıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar ISO dosyasını ben yükleyemiyorum yeni linkten hep sonda hata veriyor acaba ilgilenebilecek biri var mı?

dosya silinmiş şu an ihtiyacım var yenileme şansınız var mı

B550 ryzen 5600 bulunan sisteme kurabğilirmiyim

B550 ryzen 5600 bulunan sisteme kurabğilirmiyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Ryzen 7 5700x3d ile Windows 7 kullanabildiğime göre 5600 ile sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Çok ugraştım herşey yaptım ama her seferinde bu hatayı alıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20240414_120204.jpg
    193,7 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…