Alper Tunga DEMIR Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 RAM 32 AMD Ryzen Threadripper 3990X kullanıyorum ama sıvı soğutmalı kasam 55 derece diyor. Normal mi? Format atmadan önce 90-100 arası diyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
AMD Ryzen Threadripper 3990X kullanıyorum ama sıvı soğutmalı kasam 55 derece diyor. Normal mi? Format atmadan önce 90-100 arası diyordu.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.596 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 22 Ağustos 2024 #2 55 derece normal. Format atmadan önce bir işlem yapılıyor muydu? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Alper Tunga DEMIR Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 Pixel_less dedi: 55 derece normal. Format atmadan önce bir işlem yapılıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma, cezam vardı. Format atmadan önce ekran kartına aşırı derecede overclock yapmış olabilirim. Pixel_less dedi: 55 derece normal. Format atmadan önce bir işlem yapılıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Bir de tüm oyunlarımı ve uygulamalarımı AMD'ye versem sıkıntı yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: 55 derece normal. Format atmadan önce bir işlem yapılıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma, cezam vardı. Format atmadan önce ekran kartına aşırı derecede overclock yapmış olabilirim. Pixel_less dedi: 55 derece normal. Format atmadan önce bir işlem yapılıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Bir de tüm oyunlarımı ve uygulamalarımı AMD'ye versem sıkıntı yaratır mı?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.596 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 23 Ağustos 2024 #4 Alper Tunga DEMIR dedi: Kusura bakma, cezam vardı. Format atmadan önce ekran kartına aşırı derecede overclock yapmış olabilirim. Bir de tüm oyunlarımı ve uygulamalarımı AMD'ye versem sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz fakat overclockları aşırı olmayacak şekilde dikkatlice yapmanı öneririm Şuan 55 derece normal bir değer, 60'a kadar yolu var. Artı 0 Eksi
Alper Tunga DEMIR dedi: Kusura bakma, cezam vardı. Format atmadan önce ekran kartına aşırı derecede overclock yapmış olabilirim. Bir de tüm oyunlarımı ve uygulamalarımı AMD'ye versem sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz fakat overclockları aşırı olmayacak şekilde dikkatlice yapmanı öneririm Şuan 55 derece normal bir değer, 60'a kadar yolu var.
KS KS Alper Tunga DEMIR Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #5 Pixel_less dedi: Sıkıntı yaratmaz fakat overclockları aşırı olmayacak şekilde dikkatlice yapmanı öneririm Şu an 55 derece normal bir değer, 60'a kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Sağ ol, aşırı derece korktum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Sıkıntı yaratmaz fakat overclockları aşırı olmayacak şekilde dikkatlice yapmanı öneririm Şu an 55 derece normal bir değer, 60'a kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Sağ ol, aşırı derece korktum.