Schwagos Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.865 Çözümler 24 Yer ABD, Seattle 22 Mart 2025 #1 Arkadaşlar BIOS'tan yapılması gereken ayarları yapmama rağmen devre dışı yazıyor. Açma kapama butonu yok, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar BIOS'tan yapılması gereken ayarları yapmama rağmen devre dışı yazıyor. Açma kapama butonu yok, ne yapmalıyım?
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Schwagos Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.865 Çözümler 24 Yer ABD, Seattle 22 Mart 2025 #3 univac dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu BIOS ayarlarini açtım zaten. Artı 0 Eksi
univac dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu BIOS ayarlarini açtım zaten.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.802 Çözümler 11 22 Mart 2025 #4 GPU-Z'yi indir. Advanced seçeneğine gel ve resizable bar seçeneğine bir bak. Artı 0 Eksi
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 Schwagos dedi: Hocam bu BIOS ayarlarini açtım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin konuyu görnünce kontrol ettim bende de kapalıymış, şimdi bu video ile yaptım. Artı 0 Eksi
Schwagos dedi: Hocam bu BIOS ayarlarini açtım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin konuyu görnünce kontrol ettim bende de kapalıymış, şimdi bu video ile yaptım.
KS KS Schwagos Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.865 Çözümler 24 Yer ABD, Seattle 22 Mart 2025 #6 fakir pikaçu dedi: GPU-Z'yi indir. Advanced seçeneğine gel ve resizable bar seçeneğine bir bak. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. fakir pikaçu dedi: GPU-Z'yi indir. Advanced seçeneğine gel ve resizable bar seçeneğine bir bak. Genişletmek için tıkla... Böyle hocam. Dosya Ekleri resize.png 23,5 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: 22 Mart 2025 Artı 0 Eksi
fakir pikaçu dedi: GPU-Z'yi indir. Advanced seçeneğine gel ve resizable bar seçeneğine bir bak. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. fakir pikaçu dedi: GPU-Z'yi indir. Advanced seçeneğine gel ve resizable bar seçeneğine bir bak. Genişletmek için tıkla... Böyle hocam.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.802 Çözümler 11 22 Mart 2025 #7 Schwagos dedi: Bakıyorum. Böyle hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam, her şey yolunda. Artı 0 Eksi
KS KS Schwagos Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.865 Çözümler 24 Yer ABD, Seattle 22 Mart 2025 #8 fakir pikaçu dedi: Tamam, her şey yolunda. Genişletmek için tıkla... Peki neden devre dışı yazıyor hocam önceden etkinleştirdiğimi hatırlıyorum o ayarı. Artı 0 Eksi
fakir pikaçu dedi: Tamam, her şey yolunda. Genişletmek için tıkla... Peki neden devre dışı yazıyor hocam önceden etkinleştirdiğimi hatırlıyorum o ayarı.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.802 Çözümler 11 23 Mart 2025 #9 Schwagos dedi: Peki neden devre dışı yazıyor hocam önceden etkinleştirdiğimi hatırlıyorum o ayarı. Genişletmek için tıkla... Uygulamada hata olabilir. Hem NVIDIA'nın hem de AMD'nin böyle garip hataları olabiliyor. Şu an sizin sisteminizde sorun yok. Artı 0 Eksi
Schwagos dedi: Peki neden devre dışı yazıyor hocam önceden etkinleştirdiğimi hatırlıyorum o ayarı. Genişletmek için tıkla... Uygulamada hata olabilir. Hem NVIDIA'nın hem de AMD'nin böyle garip hataları olabiliyor. Şu an sizin sisteminizde sorun yok.
KS KS Schwagos Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.865 Çözümler 24 Yer ABD, Seattle 23 Mart 2025 #10 fakir pikaçu dedi: Uygulamada hata olabilir. Hem NVIDIA'nın hem de AMD'nin böyle garip hataları olabiliyor. Şu an sizin sisteminizde sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
fakir pikaçu dedi: Uygulamada hata olabilir. Hem NVIDIA'nın hem de AMD'nin böyle garip hataları olabiliyor. Şu an sizin sisteminizde sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.