Sen savaş bileti al kanka. Görevleri yaparım ben. Bir kazma eksikti.Hayır 580 TL yatırdım derken kendim yatırmadım tek başınaArkadaşım vardı ailevi sorunları vardı ama dedesi ciddi anlamda yardım ediyordu ona
100-150 TL gibi bir fiyata iskelet skinli hesap almıştık
Daha sonra maalesef arkadaşım başka bir yere taşınınca kazık yemiş gibi oldum şifreyi falan değiştirdi. Şu an ki hesabıma o kadar yatırma hedefim yok ama bir arkadaşım tekte 180 TL yatırınca gaza geldim
Normalde bugün gelen kazmayı alacaktım ama kaçırdım maalesef. Dediğim şey ise 20 Temmuz gibi yaşandı maalesef
![]()
Sen G290'dan sıkılırsın ben evde G103 kullanırımSen savaş bileti al kanka. Görevleri yaparım ben. Bir kazma eksikti.50 Bin v-Buck yatırım yapacaktım maaşı yatırmadı şirket. Yatırırım belki kanka. Ama şuan Steelseries set dizmeyi düşünüyorum ilk göz ağrım G910 tuşlarının resmi bile söküldü artık.
![]()
Cidden eskidiği için. Tamam en kısa zamanda savaş bileti görevlerini kasmaya hazır olacağım.Sen G290'dan sıkılırsın ben evde G103 kullanırımYatırmaya çalışacağım kartımda 10 TL var zaten 20 TL daha alabilirsem eğer yatıracağım
![]()
Bu hafta alırım herhalde diye düşünüyorum yine de tam söylemeyeyim alamayadabilirim. İninal kartıma bayadır para yüklemediğim için büyük ihtimalle 30 TL yüklediğimde kesecektir 35 TL yüklemeye çalışırımCidden eskidiği için. Tamam en kısa zamanda savaş bileti görevlerini kasmaya hazır olacağım.Benimde üniversite başladığı için maksimum 1-2 Saat oynuyorum. Ders çalışıyorum. Derse giriyorum. Bu hafta alabilir misin? Onu merak ediyorum sadece.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.