AMD Sempron 145 ve HD 5450 Sistemin Fortnite Performansı

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Başlıktaki gibi açık sorum. Her türlü cevaba açığım. Kaldırırsa her şey düşükte 50+ FPS alır mıyım acaba?
Radeon 5450 HD
AMD Sempron 145 2.8 GHz
6 GB 1333 MHz RAM
MS-7641 anakart

Hayır 580 TL yatırdım derken kendim yatırmadım tek başına :D Arkadaşım vardı ailevi sorunları vardı ama dedesi ciddi anlamda yardım ediyordu ona :D 100-150 TL gibi bir fiyata iskelet skinli hesap almıştık :D Daha sonra maalesef arkadaşım başka bir yere taşınınca kazık yemiş gibi oldum şifreyi falan değiştirdi. Şu an ki hesabıma o kadar yatırma hedefim yok ama bir arkadaşım tekte 180 TL yatırınca gaza geldim :D Normalde bugün gelen kazmayı alacaktım ama kaçırdım maalesef. Dediğim şey ise 20 Temmuz gibi yaşandı maalesef :D
Sen savaş bileti al kanka. Görevleri yaparım ben. Bir kazma eksikti. :D 50 Bin v-Buck yatırım yapacaktım maaşı yatırmadı şirket. Yatırırım belki kanka. Ama şuan Steelseries set dizmeyi düşünüyorum ilk göz ağrım G910 tuşlarının resmi bile söküldü artık. :D

Sen savaş bileti al kanka. Görevleri yaparım ben. Bir kazma eksikti. :D 50 Bin v-Buck yatırım yapacaktım maaşı yatırmadı şirket. Yatırırım belki kanka. Ama şuan Steelseries set dizmeyi düşünüyorum ilk göz ağrım G910 tuşlarının resmi bile söküldü artık. :D
Sen G290'dan sıkılırsın ben evde G103 kullanırım :D Yatırmaya çalışacağım kartımda 10 TL var zaten 20 TL daha alabilirsem eğer yatıracağım :D

Sen G290'dan sıkılırsın ben evde G103 kullanırım :D Yatırmaya çalışacağım kartımda 10 TL var zaten 20 TL daha alabilirsem eğer yatıracağım :D
Cidden eskidiği için. Tamam en kısa zamanda savaş bileti görevlerini kasmaya hazır olacağım. :D Benimde üniversite başladığı için maksimum 1-2 Saat oynuyorum. Ders çalışıyorum. Derse giriyorum. Bu hafta alabilir misin? Onu merak ediyorum sadece.

Cidden eskidiği için. Tamam en kısa zamanda savaş bileti görevlerini kasmaya hazır olacağım. :D Benimde üniversite başladığı için maksimum 1-2 Saat oynuyorum. Ders çalışıyorum. Derse giriyorum. Bu hafta alabilir misin? Onu merak ediyorum sadece.
Bu hafta alırım herhalde diye düşünüyorum yine de tam söylemeyeyim alamayadabilirim. İninal kartıma bayadır para yüklemediğim için büyük ihtimalle 30 TL yüklediğimde kesecektir 35 TL yüklemeye çalışırım :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı