Üstat aslında 3 sistem göndermiştim ama gönderim iptal edildi 3 farklı sistem olduğu için diğerlerini de gönderirsem inceleme şansın olabilir mi?
Ekran kartlı sistem:
Gigabyte GA-G41MT-S2 (anakart).
Islemci Intel ama bakamadim Intel Core 2 Duo olabilir.
MSI ekran karti bunu da bilmiyorum ama 4600 serisi gibiydi.
4 GB DDR4 RAM vardi samsungtu galiba.
300W guc kaynagi ve bir kasa.
2. ekran kartlı sistem:
ASUS P5KPL SE (anakart)
ASUS ATI Radeon 4650 (ekran kartı)
Intel Core 2 Duo (islemci)
Toplam 3 ya da 4 GB DDR kac bilmiyorum 2 tane RAM.
Samsung 160 GB 7200RPM (HDD)
300W guc kaynigi ve bir kasa.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
WESTERN DIGITAL IDE 80GB WD800BB-00JHC0 3.5'' 7200RPM HDD ve daha fazlası 3 ay garantisiyle zengin stok ve indirimli fiyatlarıyla sadece webdenikinciel.com'da ! Topkapı BİLGİSAYAR
Üstat aslında 3 sistem göndermiştim ama gönderim iptal edildi 3 farklı sistem olduğu için diğerlerini de gönderirsem inceleme şansın olabilir mi?
Ekran kartlı sistem:
Gigabyte GA-G41MT-S2 (anakart).
Islemci Intel ama bakamadim Intel Core 2 Duo olabilir.
MSI ekran karti bunu da bilmiyorum ama 4600 serisi gibiydi.
4 GB DDR4 RAM vardi samsungtu galiba.
300W guc kaynagi ve bir kasa.
2. ekran kartlı sistem:
ASUS P5KPL SE (anakart)
ASUS ATI Radeon 4650 (ekran kartı)
Intel Core 2 Duo (islemci)
Toplam 3 ya da 4 GB DDR kac bilmiyorum 2 tane RAM.
Samsung 160 GB 7200RPM (HDD)
300W guc kaynigi ve bir kasa.
WESTERN DIGITAL IDE 80GB WD800BB-00JHC0 3.5'' 7200RPM HDD ve daha fazlası 3 ay garantisiyle zengin stok ve indirimli fiyatlarıyla sadece webdenikinciel.com'da ! Topkapı BİLGİSAYAR