AMD sistem alınır mı?

Konu AMD alınır mı diye açtım Rampage alınır mıya döndü wlalaksskskmskw.

AMD ısınır goygoyu 2015'te kalmadı mı? Kuzenin ne kartı kullanıyor ayrıca? Bilginiz yok fikriniz var.

Kuzenimin bilgisayarı eski ATI mobiltiy Radeon 5000 serisi var ama sorun şu ki AMD'yi tek kullanan kuzenim değil. Arkadaşlarımın neredeyse yarısı AMD ekran kartı kullanıyor ve hepsi sürekli sınıfta bana soru sorup duruyor, bu sorun nasıl çözülür, şöyle hata aldım, bu oyunu açamadım, PC çok ısınıyor, termal macunu değiştirsem olur mu, temizlersem düzelir mi vs... Aklının almayacağı kadar sorun.
Genel olarak arkadaşlarımın çoğu RX 6000 serisini kullanıyor içinden bir iki tanesi RX 7000 serisinden kullanıyor.
Yani bilmeden bilgisizsin demen saçma sanki hayatımı görüyormuşsun gibi.

Ekran kartının termal macununu değiştirmek için neredeyse min 5 yıl gerekli ki o bile enteresan yani. Ekran kartlarının ısınması da AMD'nin değil, üreticinin sorunu. Ayrıca 6000 ve 7000 serisinin hangi modeli var? Isınan bir kart değil ki bunlar Ekran kartları çok ısınmıyor haberin olsun. İşlemci desen daha mantıklı olacak ki stok fan ile 5600'de PC'yi aşırı zorlamama rağmen 78 derece oluyor en fazla. Fan taksam bunu 65-70lere indiririm.

Öyle demeyin, Furmark'ta acayip ısınır kendisi. Evi ekran kartıyla ısıtıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…