AMD Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan beter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.040

beter

Hectopat
Daha fazla  
Daha çok oyun ve gündelik işlerde kullanmak üzere AMD işlemcili sistem toplamak istiyorum. RAM, işlemci (8000 serisi), anakart ve PSU olarak ne tavsiye edebilirsiniz? PSU hariç diğerleri için maksimum 1100 lira bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi biraz daha yükseltebilirseniz İntel bir sistem toplayabiliriz.
8000 serisi amd işlemci diğer bileşenler ve 1100 lira da biraz zorlar bu sistemi oluştururken.
@Silinen üye üstadımız ilgilenecektir.

Bu sistemi alabilirsiniz. İleride mutlaka 4 gb Ram daha ilave ediniz.
1328.png

İşlemciye mutlaka O.C at. Hiç yoksa 4.3 Ghz'ye çıkart bu işlemciyi.

Aslında i5 4460'lı bir sistem düşünmüştüm, fakat AMD hiç kullanmadım. o yüzden bide böyle deneyeyim dedim ama uzman sizsiniz. 1300 TL olabilir sanırım.

İ5 4460 koyarsak ekran kartından çok ama çok kısmak gerekir. Oyunlarda işlemci ekran kartının yükünü kaldırdığı sürece pek bir etkisi yoktur. G3258, O.C atılmasa bile R7 260X'in yükünü kaldırabilecek güçtedir. Dilerseniz soğutucuyu çıkartın. Çok küçük bir O.C ile işinizi sağlama alırsınız.

Bu işlemci çift çekirdek, ileride sistemi revize etmek gerekirse sadece işlemciyi değiştirerek diğer parçalar ile sistemi revize edebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı