Şuan kullandığım bilgisayarda onboard (512MB) işimi fazlasıyla görüyor. Yeni ekran kartındaki de işimi görür diye düşünüyorum. Ayrıca sadece nfs ve gta tipi oyunların oynanacağı bir sistemde ekran kartına bütçe ayırmak bana mantıklı gelmedi.Sizce olmalı mı? Bütçeme yansıması tahmini ne olur?
Bana performans açısından en ideal olabilecek olan sizce ne olur? İntel i3, amd fx 6300'den üst bir performans verebilir mi? Verir diyorsanız buyrun! Vermez diyorsanızda buyrun tabi
APU'lar gelişirse ne yapacaksın ki yeni APU'lu bir işlemci alıp mı takacaksın ? İleride upgrade yapmak istersen yeni bir ekran kartı alıp takabilirsin yada işlemcinin içindeki ekran kartından 1 tane daha alıp crossfire (iki ekran kartı takma) yapabilirsin.
Arkadaslar dun bir arkadasim saolsun bir dizustu hediye etti. Haliyle masaustu sistemi bir sure daha simdiki gibi kalabilir. Tavsiyede bulunan ve fikirlerini belirten arkadaslara tesekkur ediyorum. Konu kilitlenebilir.
Arkadasinin isi icin bir kac hafta boyunca karsilik beklemeden kosturursan ve o arkadasin senin kosturmanin sayesinde 10 dizustu alacak kadar kazanirsa bir dizustu bilgisayari hediye etmesi bence gayet normal... Her neyse...