AMD sistem toplama 1600 TL

Hayır, i3-4130 yeni nesil teknoloji. FX-6300 ise eski nesil teknoloji. Ayrıca AMD işlemciler 32nm ile üretildiği için daha çok ısınıyor ve daha çok güç tüketiyor. i3-4130 ile aynı performansta ve i3-4130 daha az güç tüketiyor. Isınma sorunu ise az, çünkü 22nm ile üretiliyor.

İntel toplayınca insanın kafasında model beliriyor hemen. Mesela siz i3 deyince bakıyor ki orada i5 var i7 var. Eee benim alacağım işlemci en düşük olan model ? Gibi bir sorun ortaya çıkıyor. Ama Amd' de fx6300 6 çekirdekli tamam güzel oyunlarda akarım ben bununla gibisine oluyor.

Nvidia GTX 750Ti ekran kartını önermişsiniz. Kart iyi midir ? Bir de bunun 370 TL civarında ASUS modellisini gördüm hangisi daha iyidir ?

Olmayınca olmuyor. Eğer bütçem olsaydı ve monitör istemeseydim konumda belirtirdim.

GTX 750 Ti düşük güç tüketimi ile öne çıkan 1080p için ideal bir karttır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
O 370 TL'lik kart GTX 750'dir. GTX 750'de daha az gölgeleyici birim(shader) olup daha az performans vermektedir.
Edit: 370 TL'lik kart da GTX 750 Ti'mış. Yeni fark ettim. Arada performans farkı olmayacaktır.
ASUS da tercih edebilirsin.

İsterseniz kartımı size satabilirim ? Asus HD7850 2 GB 256 BIT. 3. ayına girdi. Temiz kart. Eğer düşünürseniz ? 350 TL.

Kesin demiyorum ama bendeki bilgisayarı satmayı düşünüyorum. 6 aylık bilgisayar ve gayet memnunum. Faturası kutuları grantisi herşeyi mevcut. Ankara içinden satmayı düşünüyorum. Monitör ve 2+1 Logitech hoparlör dahil 1600'e veririm. Normal fiyatı 2500 TL'den aşağıyı bulmaz.

Sonuç olarak i3-4130 Fx-6300' den daha iyi oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…