AMD sistem toplama rehberi anakart tavsiyesi

Özgür343

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki sistemi toplamayı düşünüyorum ama anakart piyasada yok gibi alternatifler bunların dışında hangileri olur veya bunlar olur mu daha doğrusu?
Asus M5A99X Evo R2.0 Amd 990X/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz (O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Asus A85Xm-A Amd A85X Soket Fm2 Ddr3 1866Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi Anakart - Vatan Bilgisayar
Bu arada sistem GTA 5'i kaldırır mı ultrada?

APU sisteme 990X yonga seti uymaz. FM2 ya da FM2+ soketlere yönelin. A10 7850K alacaksanız FM2+ şart.

Harici ekran kartı düşünüyorum ve bu da NVİDİA olacak. Videoda sisteme NVİDİA uyduğu belirtilmiş.

@MF Bunlardan hangisi iyidir MİCRO-ATX olur sanırım videodaki kasaya:

Son düzenleme:
İstediğiniz marka ve model ekran kartını takabilirsiniz. Ben işlemciden bahsediyorum. Eğer harici ekran kartı düşünüyorsanız APU'ya gerek yok. FX veya Intel'e yönelin. Bir de bütçenizi belirtin.

Eğer tam marka ve model öneriniz varsa işlemci ve anakart bu sistem için.
Bu sistemi almam için yardımınıza ihtiyacım var.

@MF Nasıl olmuş uyumlumu?

Son düzenleme:
Eğer tam marka ve model öneriniz varsa işlemci ve anakart bu sistem için.
Bu sistemi almam için yardımınıza ihtiyacım var.

@MF Nasıl olmuş uyumlumu?

O işlemci o anakarta uymaz. Anakart olarak Asus M5A97 R2.0 alabilirsin. Ve işlemciyi FX6300 yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…