GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.064 Makaleler 1 Çözümler 566 23 Haziran 2024 #11 DaisakuKuze dedi: Arkadaş hiç driver kurmadığını söylemesi nedeniyle NVIDIA sürücüsünü attım AMD'yi attım ama eklememiş hocam kusura bakmayın. Mesajları tam okumadan lütfen yorum yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD yazılımı açılmıyorsa ve siz NVIDIA sürücüsü attıysanız yanlış okuyan siz olmuyor musunuz? Yaptığınız doğru lakin bu tutumunuzu beğenmedim. Worsyy dedi: Tamamdır hocam teşekkürler driverlarda yoktu zaten iyi oldu indirmem. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüğüne sevindim, iyi sosyaller.
DaisakuKuze dedi: Arkadaş hiç driver kurmadığını söylemesi nedeniyle NVIDIA sürücüsünü attım AMD'yi attım ama eklememiş hocam kusura bakmayın. Mesajları tam okumadan lütfen yorum yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD yazılımı açılmıyorsa ve siz NVIDIA sürücüsü attıysanız yanlış okuyan siz olmuyor musunuz? Yaptığınız doğru lakin bu tutumunuzu beğenmedim. Worsyy dedi: Tamamdır hocam teşekkürler driverlarda yoktu zaten iyi oldu indirmem. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüğüne sevindim, iyi sosyaller.