AMD sistemde Windows ve macOS kullanmak

dutchmaster

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar! Uzun süre Windows kullanımımdan sonra 2 sene kadar grafik ve müzik işleri amaçlı mac kullandım. Ardından Windows'a geri dönüş yaptım. Açıkçası mac'te kullandığım kayıt programlarını ve grafik için kullandığım programların rahatlığını çok arar oldum. Youtube'daki videolaranızı izledim fakat orada söz konusu nVidia ve İntel kombinasyonlu bir dizüstü bilgisayardı. Yanlış bir şey yapmamak için buraya konu açmak istedim. AMD işlemci ve Sapphire ekran kartı kullandığım masaüstü bilgisayarımda yine incelemenizdeki gibi; hem Windows dosyalarımı kaybetmeden sadece mac için ayrı bir bölüm oluşturup mac yüklemesi yapabilir miyim? Eğer öyle ise youtube'daki yaptığınız kurulum/kanıt videosundan farklı ne yapmam gerekiyor acaba? Eğer yardım edebilirseniz çok sevinirim çünkü Windows'ta kullandığım grafik ve kayıt programlarım beni gerçekten hiç rahat hissettirmiyor ve maalesef henüz gidip bi mac alamam. İyi günler dilerim!

Edit : Nirsh kurulum makalenizi inceledim fakat sanırım orada anlatılan Dual boot değil direkt olarak PC'nin tamamına mac kurulumu.

İşlemcim - AMD FX(tm) 6300 SIX-CORE PROCESSOR 3.5 GHZ
Ekran kartım - Sapphire R9 280X TOXIC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
8 GB HyperX RAM
Anakartım - ASUS

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü PC kullanıyorsanız 120 GB bir SSD alın ve ona macOS Sierra kurun. Böylece Windows dosyalarını kaybetme gibi bir korkunuz olmaz.

Mevcut Dual Boot rehberlerine bakabilirsiniz. Biz yeni bir rehber hazırlayacağız bu yıl içerisinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…