Daha önce benzer bir konum mevcuttu fakat bilirsiniz ki her geçen gün farklı bir teknoloji haberi, daralan veya genişleyen farklı bir kese oluyor. AMD tabanlı sistemime 650TL'ye kadar ekran kartı tavsiyesi bekliyorum aklımdaki kartlar şunlar;
GTX 750 TI - MSI
GTX 950 - Asus Strix (MSI modeli daha iyi ise belirtebilirsiniz, yeni konu açmak yerine tasarruf olur)
R7 370 - MSI (En son seçenek belirledim içindeki sürücü 2012 yılına ait hemen hemen 4 yaşında bir video kartı)
Sistemim şu şekilde;
Özellikle monitörü belirttim ki 'GTX 750Ti al ve 2. el Full HD bir monitöre geç'' diyebilme ihtimalinize karşın
Tek amacım GTA 5 ve Multiplayer'ını sorunsuzca oynayabilmek.
MSI Fastbook Hakkında; ''BIOS Ayarları, UEFI Windows Kurulumu ve Sürücüler #2'' Rehberinden yararlanarak Recep Baltaş'ın uyguladığı şekilde BIOS ayarlarını yaptım ve sorun şu; SSD kullanmadığım için bu teknik bir nevi ''+'' kattı fakat soğutucu biraz sesli çalışıyor sanırım maksimum devirde onun ayarlarını yapmamıştım ''Msı fastboot'' dan dolayı BIOS'a giremiyorum saniyede 3 kere ''del'' e bassam da nafile
Zaman ayırıp yardımcı olursanız çok sevinirim.
GTX 750 TI - MSI
GTX 950 - Asus Strix (MSI modeli daha iyi ise belirtebilirsiniz, yeni konu açmak yerine tasarruf olur)
R7 370 - MSI (En son seçenek belirledim içindeki sürücü 2012 yılına ait hemen hemen 4 yaşında bir video kartı)
Sistemim şu şekilde;
- AMD FX X6 Core 6100 İşlemci
- Cooler Master Hyper TX3 Evo soğutucu
- MSI 970A-G43 Anakarat
- Gskill RipjawsX 8 GB 1600 Mhz Dual Kit Ram
- MSI R7 240 2gd3 LPV1 Ekran kartı
- WD 1 TB Cavair Blue HDD
- Zalman R1 + 600LE Kasa
- Casper 18.5' inch VGA Monitör (İlk ''HAZIR'' sistemimden kalan monitör caleron dönemleri)
Özellikle monitörü belirttim ki 'GTX 750Ti al ve 2. el Full HD bir monitöre geç'' diyebilme ihtimalinize karşın
Tek amacım GTA 5 ve Multiplayer'ını sorunsuzca oynayabilmek.
MSI Fastbook Hakkında; ''BIOS Ayarları, UEFI Windows Kurulumu ve Sürücüler #2'' Rehberinden yararlanarak Recep Baltaş'ın uyguladığı şekilde BIOS ayarlarını yaptım ve sorun şu; SSD kullanmadığım için bu teknik bir nevi ''+'' kattı fakat soğutucu biraz sesli çalışıyor sanırım maksimum devirde onun ayarlarını yapmamıştım ''Msı fastboot'' dan dolayı BIOS'a giremiyorum saniyede 3 kere ''del'' e bassam da nafile
Son düzenleyen: Moderatör: