G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Vidaları sıktım ama soğutucuyu bir türlü sıkılaştıramadım. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri image.jpg 215,6 KB · Görüntüleme: 56 image.jpg 143,7 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Soğutucunun mandalını işaretlediğim tırnaklara geçirmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 deadfellow dedi: Eki Görüntüle 2014498 Soğutucunun mandalını işaretlediğim tırnaklara geçirmen gerekiyor. Eki Görüntüle 2014499 Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapacağım, vidaladıktan sonra yetişmiyor oraya soğutucu. Artı 0 Eksi
deadfellow dedi: Eki Görüntüle 2014498 Soğutucunun mandalını işaretlediğim tırnaklara geçirmen gerekiyor. Eki Görüntüle 2014499 Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapacağım, vidaladıktan sonra yetişmiyor oraya soğutucu.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 14 Kasım 2023 #4 gurkan67 dedi: Peki nasıl yapacağım, vidaladıktan sonra yetişmiyor oraya soğutucu. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam önce bir tarafı geçireceksin sonra diğer tarafıda azıcık kastırarak geçirince tam sıkı şekilde geçirilmiş oluyor. Artı 0 Eksi
gurkan67 dedi: Peki nasıl yapacağım, vidaladıktan sonra yetişmiyor oraya soğutucu. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam önce bir tarafı geçireceksin sonra diğer tarafıda azıcık kastırarak geçirince tam sıkı şekilde geçirilmiş oluyor.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 gurkan67 dedi: Peki nasıl yapacağım, vidaladıktan sonra yetişmiyor oraya soğutucu. Genişletmek için tıkla... Yayı serttir bir tarafını tak diğer tarafını bastır. Yapamam dersen bir tarafın vidalarını gevşeet öyle tak sonra vidaları sıkarsın, daha kolay olur. Artı 0 Eksi
gurkan67 dedi: Peki nasıl yapacağım, vidaladıktan sonra yetişmiyor oraya soğutucu. Genişletmek için tıkla... Yayı serttir bir tarafını tak diğer tarafını bastır. Yapamam dersen bir tarafın vidalarını gevşeet öyle tak sonra vidaları sıkarsın, daha kolay olur.
KS KS G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #6 Dessa dedi: Yanlış hatırlamıyorsam önce bir tarafı geçireceksin sonra diğer tarafıda azıcık kastırarak geçirince tam sıkı şekilde geçirilmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir tarafını taktım ama diğer tarafa eğilimli kaldı çok uzak kaldı girmesi gereken yere bastırayım mı sorun olur mu? totra_proska dedi: Yayı serttir bir tarafını tak diğer tarafını bastır. Yapamam dersen bir tarafın vidalarını gevşeet öyle tak sonra vidaları sıkarsın, daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Bir tarafını taktım ama diğer tarafa eğilimli kaldı çok uzak kaldı girmesi gereken yere bastırayım mı sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Dessa dedi: Yanlış hatırlamıyorsam önce bir tarafı geçireceksin sonra diğer tarafıda azıcık kastırarak geçirince tam sıkı şekilde geçirilmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir tarafını taktım ama diğer tarafa eğilimli kaldı çok uzak kaldı girmesi gereken yere bastırayım mı sorun olur mu? totra_proska dedi: Yayı serttir bir tarafını tak diğer tarafını bastır. Yapamam dersen bir tarafın vidalarını gevşeet öyle tak sonra vidaları sıkarsın, daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Bir tarafını taktım ama diğer tarafa eğilimli kaldı çok uzak kaldı girmesi gereken yere bastırayım mı sorun olur mu?