B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2013 #81 talatimac dedi: InstallESD zaten Mountain Lionun içindeki orjinal dosya, sadece yamalı kernel atıyor onun içine.. Genişletmek için tıkla... İlla Mac'mi lazım kernel atmamız için?
talatimac dedi: InstallESD zaten Mountain Lionun içindeki orjinal dosya, sadece yamalı kernel atıyor onun içine.. Genişletmek için tıkla... İlla Mac'mi lazım kernel atmamız için?
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 16 Ağustos 2013 #82 Malesef Virtualbox yada vmware ne olursa olsun illaki Mac lazım..
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2013 #83 talatimac dedi: Malesef Virtualbox yada vmware ne olursa olsun illaki Mac lazım.. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM İle sanal Mac rüya gibi. - - - Güncellendi - - - Ben vazgeçtim artık. Yaşasın Windows!
talatimac dedi: Malesef Virtualbox yada vmware ne olursa olsun illaki Mac lazım.. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM İle sanal Mac rüya gibi. - - - Güncellendi - - - Ben vazgeçtim artık. Yaşasın Windows!
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2013 #84 Ben de Amd'ye kurmaktan vazgeçtim ama Vitrual box'a kuracağım. Sony VAIO VGN-N365E Mac OS X'i kaldırırsa birde ona kuracağım.
Ben de Amd'ye kurmaktan vazgeçtim ama Vitrual box'a kuracağım. Sony VAIO VGN-N365E Mac OS X'i kaldırırsa birde ona kuracağım.
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 16 Ağustos 2013 #85 1gb altı ise Leopard, 1gb ve üstü Snow leopard, 2gb ve üstü Mountain lion Ram istiyor... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2013
fukuli053 Hectopat Katılım 20 Haziran 2013 Mesajlar 262 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2013 #86 Forumun en uzun konusu falan olmuştur artık.
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 16 Ağustos 2013 #87 Konu uzun ama özü kısa "AMD" Hackintosh için baş belası!!! Çok deneme, az kurulum, başarı oranı şansına...
Konu uzun ama özü kısa "AMD" Hackintosh için baş belası!!! Çok deneme, az kurulum, başarı oranı şansına...