AMD Sisteme Overclock yapmak...

Overclok okadar iyi bir şey değil sisteminiz stabil olmayabilir windows oyunun ortasında mavi ekrana düşebilir vb.

Sadece benchmarking yaptığınızda daha yüksek puan alırsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci overclocku sadece battlefield oyununda işe yarar çünkü sürekli botların yönetilmesini sağlar. Yani ekran kartına overclock yapmalısınız fakat ekran kartına bulaşmamanızı öneririm anakarta entegre ise problem çıkabiliyor .

Mesela arma 3 oynarken en düşük ayarlarda 25-30 fps alıyorum. Overlclock la düzeltemez miyim ?

O zaman kimse yeni ekran kartı almazlardı

Yani bi nebze olsun yükseltebilirim diye düşündüm mesela ben daha yüksek sistem isteyen oyunlarda hiçbir sorun almadan 50+ fps alırdım. Arma 3 de sorun oldu vede arma 3 gibi oyunların işlemciye odaklı oldugnu duydum. Bilmiyorum doğrumu bu yüzden overclock yapmak istedim.

Bence hiç bulaşmayın kaç tane pc yaktım öyle

En azından asusun tavsiye ettiği kadar yapsam veya amd nin hangisiyse işte... Mesela amd catalys control center da amd overdrive da overclock la alakalı sanırım onu kullanabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…