AMD sisteme RAM tavsiyesi

Bedirhan Çınar

Centipat
  • Apacer Panther Rage RGB 8x2 3200Mhz RAM 550TL '0' fiyatı
  • Corsair Vengeance RGB 8x2 3000Mhz RAM 550TL '2. el' fiyatı
AMD tabanlı sistem kullanıyorum. Hangisi alacağımı bilemedim, size danışmayı tercih ettim. Apacer RAM hakkında bir bilgi sahibi olmadığım için sizlere danışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Apacer Panther Rage RGB 8x2 3200Mhz RAM 550TL '0' fiyatı
  • Corsair Vengeance RGB 8x2 3000Mhz RAM 550TL '2. el' fiyatı
AMD tabanlı sistem kullanıyorum. Hangisi alacağımı bilemedim, size danışmayı tercih ettim. Apacer RAM hakkında bir bilgi sahibi olmadığım için sizlere danışıyorum.

Hocam belirsiz markalardan uzak durun. En dandik parçaları kullandıkları için ucuz satılıyor. Tercihinizi Corsair Vengeance olarak kullanmanızı öneririm. Fakat üstüne 60-70 TL Koyarak 0 almanızı öneriyorum

Hocam belirsiz markalardan uzak durun. En dandik parçaları kullandıkları için ucuz satılıyor. Tercihinizi Corsair Vengeance olarak kullanmanızı öneririm. Fakat üstüne 60-70 TL Koyarak 0 almanızı öneriyorum
1.'si Apacer belirsiz marka değil, 1997'de kurulan Tayvan menşeili. 2.'si ise bu bir kasa değil merdiven altı üretilebilsin. Bu bir RAM ve belirli üreticilerden sağlıyorlar çipleri markalar. Türkiye'ye yeni gelmesi bunu belirsiz bir marka yapmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı