Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Başlıkta belirttiğim gibi. Canlı oyun rengi istiyorum fakat kendim ayar yapamadım. Her yerde NVIDIA için renk ayarları var. AMD için bildiğiniz herhangi bir renk ayarı varsa paylaşır mısınız?
Başlıkta belirttiğim gibi. Canlı oyun rengi istiyorum fakat kendim ayar yapamadım. Her yerde NVIDIA için renk ayarları var. AMD için bildiğiniz herhangi bir renk ayarı varsa paylaşır mısınız?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.065 Makaleler 1 Çözümler 566 6 Nisan 2024 #2 AMD ayarlarından oyunu sec renk iyileştirmelerini goruntule kısmından canlı oyuna al.
Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #3 GFYT dedi: AMD ayarlarından oyunu sec renk iyileştirmelerini goruntule kısmından canlı oyuna al. Genişletmek için tıkla... manuel olarak ayar lazım agam.
GFYT dedi: AMD ayarlarından oyunu sec renk iyileştirmelerini goruntule kısmından canlı oyuna al. Genişletmek için tıkla... manuel olarak ayar lazım agam.