mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #11
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 15 Aralık 2020 #12 İçine girince belli oluyor zaten denildiği gibi o şeyden dolayı geliyor.
ARİN VAROL Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #13 exTypen dedi: wEkran kartınız ne? Belki önceden NVIDIA ekran kartı vardı sonradan AMD takıldı. Tam bilmiyorum ama belki GeForce Now olabilir(dosyası nasıl isimlendiriliyor bilmiyorum). Genişletmek için tıkla... AMD dedi yav.
exTypen dedi: wEkran kartınız ne? Belki önceden NVIDIA ekran kartı vardı sonradan AMD takıldı. Tam bilmiyorum ama belki GeForce Now olabilir(dosyası nasıl isimlendiriliyor bilmiyorum). Genişletmek için tıkla... AMD dedi yav.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #14 ARİN VAROL dedi: AMD dedi yav. Genişletmek için tıkla... Ben yazdığımda ekran kartının AMD olduğunu belirtmemişti. AMD sistemden kastı belki işlemci olarak. Her ihtimali düşünüyoruz yorum yazarken.
ARİN VAROL dedi: AMD dedi yav. Genişletmek için tıkla... Ben yazdığımda ekran kartının AMD olduğunu belirtmemişti. AMD sistemden kastı belki işlemci olarak. Her ihtimali düşünüyoruz yorum yazarken.