Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #1 RX 6500 XT driver kurmak için siteye girecektim ama giremiyorum. Hata: Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2022
KS KS Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #11 Umut Nas dedi: Durum nedir şu an? Genişletmek için tıkla... Driverlar kuruldu her şey güzeldi oyuna girmedim kapalı şuan PC Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Durum nedir şu an? Genişletmek için tıkla... Driverlar kuruldu her şey güzeldi oyuna girmedim kapalı şuan PC
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #12 Best of the spaydi dedi: Driverlar kuruldu her şey güzeldi oyuna girmedim kapalı şu an PC Genişletmek için tıkla... İyi o zaman hocam. Eksik chipset falan var mıymış? Artı 0 Eksi
Best of the spaydi dedi: Driverlar kuruldu her şey güzeldi oyuna girmedim kapalı şu an PC Genişletmek için tıkla... İyi o zaman hocam. Eksik chipset falan var mıymış?
KS KS Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #13 Umut Nas dedi: İyi o zaman hocam. Eksik chipset falan var mıymış? Genişletmek için tıkla... Yok sadece ekran kartını kurdu Best of the spaydi dedi: Yok sadece ekran kartını kurdu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler link için Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: İyi o zaman hocam. Eksik chipset falan var mıymış? Genişletmek için tıkla... Yok sadece ekran kartını kurdu Best of the spaydi dedi: Yok sadece ekran kartını kurdu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler link için
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Şubat 2022 #14 Best of the spaydi dedi: Bir optinal var bir de auto diye bir dosya var 40 mb onlar nedir Genişletmek için tıkla... Recommended olanı kurabilirsin, önerilen sürücü anlamına geliyor, aynı zamanda WHQL imzalı. Optional sürücü ise bugün çıktı, WHQL imzalı değil henüz. Artı 0 Eksi
Best of the spaydi dedi: Bir optinal var bir de auto diye bir dosya var 40 mb onlar nedir Genişletmek için tıkla... Recommended olanı kurabilirsin, önerilen sürücü anlamına geliyor, aynı zamanda WHQL imzalı. Optional sürücü ise bugün çıktı, WHQL imzalı değil henüz.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #15 Vegas dedi: Recommended olanı kurabilirsin, önerilen sürücü anlamına geliyor, aynı zamanda WHQL imzalı. Optional sürücü ise bugün çıktı, WHQL imzalı değil henüz. Genişletmek için tıkla... Hocam geriden geliyorsunuz sürücü kurulmuş. Artı 0 Eksi
Vegas dedi: Recommended olanı kurabilirsin, önerilen sürücü anlamına geliyor, aynı zamanda WHQL imzalı. Optional sürücü ise bugün çıktı, WHQL imzalı değil henüz. Genişletmek için tıkla... Hocam geriden geliyorsunuz sürücü kurulmuş.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Şubat 2022 #16 Umut Nas dedi: Hocam geriden geliyorsunuz sürücü kurulmuş. Genişletmek için tıkla... Fark ettim, yine de sorusu cevapsız kalmasın diye yazdım. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Hocam geriden geliyorsunuz sürücü kurulmuş. Genişletmek için tıkla... Fark ettim, yine de sorusu cevapsız kalmasın diye yazdım.
KS KS Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #17 Vegas dedi: Fark ettim, yine de sorusu cevapsız kalmasın diye yaz Genişletmek için tıkla... RX 6500 XT için recommmended yoktu Vegas dedi: Dım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Vegas dedi: Fark ettim, yine de sorusu cevapsız kalmasın diye yaz Genişletmek için tıkla... RX 6500 XT için recommmended yoktu Vegas dedi: Dım. Genişletmek için tıkla...
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Şubat 2022 #18 Best of the spaydi dedi: RX 6500 XT için recommmended yoktu Genişletmek için tıkla... Yeni kart olduğu içindir, gelir yakında. Artı 0 Eksi
Best of the spaydi dedi: RX 6500 XT için recommmended yoktu Genişletmek için tıkla... Yeni kart olduğu içindir, gelir yakında.