whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 AMD Smart Access Memory devre dışı hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-15 220027.png 100 KB · Görüntüleme: 24
Çözüm G G GeForce GTX 1060 15 Ağustos 2025 whiteplus dedi: Tabiki Genişletmek için tıkla... Bakın orada IO Ports var ona tıklayın. Çünkü sizde Peripherals seçeneği bulunmamakta.
whiteplus dedi: Tabiki Genişletmek için tıkla... Bakın orada IO Ports var ona tıklayın. Çünkü sizde Peripherals seçeneği bulunmamakta.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #11 GeForce GTX 1060 dedi: Evet hocam o kısım. Tıklayın bakalım belki orada vardır o ayarlar. Genişletmek için tıkla... Bu üç seçenek var hocam Dosya Ekleri image.jpg 35,3 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Evet hocam o kısım. Tıklayın bakalım belki orada vardır o ayarlar. Genişletmek için tıkla... Bu üç seçenek var hocam
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.388 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #12 whiteplus dedi: Bu üç seçenek var hocam Genişletmek için tıkla... Hocam şunu söylemeyi unutmuşum. Yukarıda Boot sekmesi var ona tıklayıp CSM ayarını devre dışı bırakın. Tam adı Launch CSM. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Bu üç seçenek var hocam Genişletmek için tıkla... Hocam şunu söylemeyi unutmuşum. Yukarıda Boot sekmesi var ona tıklayıp CSM ayarını devre dışı bırakın. Tam adı Launch CSM.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #13 GeForce GTX 1060 dedi: Hocam şunu söylemeyi unutmuşum. Yukarıda Boot sekmesi var ona tıklayıp CSM ayarını devre dışı bırakın. Tam adı Launch CSM. Genişletmek için tıkla... CSM bende kapalı hocam whiteplus dedi: CSM bende kapalı hocam Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri image.jpg 66,5 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Hocam şunu söylemeyi unutmuşum. Yukarıda Boot sekmesi var ona tıklayıp CSM ayarını devre dışı bırakın. Tam adı Launch CSM. Genişletmek için tıkla... CSM bende kapalı hocam whiteplus dedi: CSM bende kapalı hocam Genişletmek için tıkla...
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.388 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #14 whiteplus dedi: CSM bende kapalı hocam Genişletmek için tıkla... Peki yukarıda Settings bölümü var ona tıklayıp fotoğraf atar mısınız? Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: CSM bende kapalı hocam Genişletmek için tıkla... Peki yukarıda Settings bölümü var ona tıklayıp fotoğraf atar mısınız?
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #15 GeForce GTX 1060 dedi: Peki yukarıda Settings bölümü var ona tıklayıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabiki Dosya Ekleri image.jpg 34,9 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Peki yukarıda Settings bölümü var ona tıklayıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabiki
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.388 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #16 whiteplus dedi: Tabiki Genişletmek için tıkla... Bakın orada IO Ports var ona tıklayın. Çünkü sizde Peripherals seçeneği bulunmamakta. Artı 0 Eksi Çözüm
whiteplus dedi: Tabiki Genişletmek için tıkla... Bakın orada IO Ports var ona tıklayın. Çünkü sizde Peripherals seçeneği bulunmamakta.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #17 GeForce GTX 1060 dedi: Peki yukarıda Settings bölümü var ona tıklayıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar olabilirmi ? Dosya Ekleri image.jpg 112,3 KB · Görüntüleme: 16 Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Peki yukarıda Settings bölümü var ona tıklayıp fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar olabilirmi ?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.916 Makaleler 6 Çözümler 30 15 Ağustos 2025 #18 whiteplus dedi: Hocam bunlar olabilirmi ? Genişletmek için tıkla... Evet Above 4G ve Re-Size bar yazıyor onlar. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Hocam bunlar olabilirmi ? Genişletmek için tıkla... Evet Above 4G ve Re-Size bar yazıyor onlar.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.388 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #19 whiteplus dedi: Hocam bunlar olabilirmi ? Genişletmek için tıkla... Tek Above 4G ve ReSize Bar'ı açın. Açma seçeneği varsa tabii. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Hocam bunlar olabilirmi ? Genişletmek için tıkla... Tek Above 4G ve ReSize Bar'ı açın. Açma seçeneği varsa tabii.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #20 GeForce GTX 1060 dedi: Tek above 4G ve ReSize BAR'ı açın. Açma seçeneği varsa tabii. Genişletmek için tıkla... Above 4G açtım fakat ReSize BAR Auto yapabiliyorum sadece. whiteplus dedi: Above 4G açtım fakat ReSize BAR Auto yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Tek above 4G ve ReSize BAR'ı açın. Açma seçeneği varsa tabii. Genişletmek için tıkla... Above 4G açtım fakat ReSize BAR Auto yapabiliyorum sadece. whiteplus dedi: Above 4G açtım fakat ReSize BAR Auto yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla...