whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 AMD Smart Access Memory devre dışı hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-15 220027.png 100 KB · Görüntüleme: 29
Çözüm GeForce GTX 1060 15 Ağustos 2025 whiteplus dedi: Tabiki Genişletmek için tıkla... Bakın orada IO Ports var ona tıklayın. Çünkü sizde Peripherals seçeneği bulunmamakta.
whiteplus dedi: Tabiki Genişletmek için tıkla... Bakın orada IO Ports var ona tıklayın. Çünkü sizde Peripherals seçeneği bulunmamakta.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.733 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #21 whiteplus dedi: Above 4G açtım fakat ReSize BAR Auto yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Above 4G açtım fakat ReSize BAR Auto yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #22 GeForce GTX 1060 dedi: Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakiyorum şimdi. GeForce GTX 1060 dedi: Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirirdi Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakiyorum şimdi. GeForce GTX 1060 dedi: Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirirdi Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.733 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #23 whiteplus dedi: Tamamdır bakiyorum şimdi. Etkinleştirirdi Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Tamamdır bakiyorum şimdi. Etkinleştirirdi Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun Genişletmek için tıkla... Rica ederim.