whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 AMD Smart Access Memory devre dışı hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-15 220027.png 100 KB · Görüntüleme: 24
Çözüm G G GeForce GTX 1060 15 Ağustos 2025 whiteplus dedi: Tabiki Genişletmek için tıkla... Bakın orada IO Ports var ona tıklayın. Çünkü sizde Peripherals seçeneği bulunmamakta.
whiteplus dedi: Tabiki Genişletmek için tıkla... Bakın orada IO Ports var ona tıklayın. Çünkü sizde Peripherals seçeneği bulunmamakta.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.388 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #21 whiteplus dedi: Above 4G açtım fakat ReSize BAR Auto yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Above 4G açtım fakat ReSize BAR Auto yapabiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #22 GeForce GTX 1060 dedi: Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakiyorum şimdi. GeForce GTX 1060 dedi: Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirirdi Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakiyorum şimdi. GeForce GTX 1060 dedi: Tamam olsun siz onu Auto yapın. Şimdi kaydedip çıkın tekrardan bakın. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirirdi Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.388 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #23 whiteplus dedi: Tamamdır bakiyorum şimdi. Etkinleştirirdi Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Tamamdır bakiyorum şimdi. Etkinleştirirdi Hocam Çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun Genişletmek için tıkla... Rica ederim.