AMD Software 23.9.1 çıktı!

Ben güncellemeden sonra GPU kullanımında düşüklük gördüm ve ara sıra oyun donmaya başladı ekran kartım RX6500 alalı daha 5 gün olmadı AMD'nin bu sorunlarını hiç ama hiç sevmiyorum.

Ben güncellemeden sonra GPU kullanımında düşüklük gördüm ve ara sıra oyun donmaya başladı ekran kartım RX6500 alalı daha 5 gün olmadı AMD'nin bu sorunlarını hiç ama hiç sevmiyorum.

Driver kurduktan sonra oyunlara ilk girince ani donmalar gerçekleşir belirli kısa bir süre sonrasında düzelmesi gerekir.

Driver kurduktan sonra oyunlara ilk girince ani donmalar gerçekleşir belirli kısa bir süre sonrasında düzelmesi gerekir.

2 gün oldu hala daha düzelmedi Forza Horizon 4, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunlarda devam etmekte.

Dün güncellemeyi kurdum ve şu an boşta 44 derecede çalışıyor ASUS RX 6650 XT var fanlar yüzde 47'de çalışıyor 5-6 derece ısındı kart belki hava koşullarından olabilir bilmiyorum

RX 590 sistemimde hala 22.5.1 kullanıyorum güncellesem mi bilemedim.
Bende 23.4.2 deyim hala 23.9.1 yükleme konusunda kararsızım kartım RX 550 4 GB olduğu için çok gerekli düşünmüyorum şu an stabil sonuçta orta segment + ve üstü kartlar için önemli

@Emir M. Konu dışı ama DDU kullandıktan sonra chipset güncellemeye gerek var mı? DDU rehberinde AMD kısmında SMBus kaldır diye bir şey var da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün güncellemeyi kurdum ve şu an boşta 44 derecede çalışıyor ASUS RX 6650 XT var fanlar yüzde 47'de çalışıyor 5-6 derece ısındı kart belki hava koşullarından olabilir bilmiyorum.

Aynı kart bende de var boşta fanlar 44 derece %47 oranında mı dönüyor? Bendeki de 44 derece lakin fan açma durumu söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…