Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Ekran kartı yazılımından güncelleme gelmiş mi diye bakayım dedim. Belirttiğim güncelleme gelmiş. Bu sürümü kullanan var mı, indirmeli miyim?
Ekran kartı yazılımından güncelleme gelmiş mi diye bakayım dedim. Belirttiğim güncelleme gelmiş. Bu sürümü kullanan var mı, indirmeli miyim?
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 29 Ağustos 2023 #2 Kratosun Veliahtı dedi: Ekran kartı yazılımından güncelleme gelmiş mi diye bakayım dedim. Belirttiğim güncelleme gelmiş. Bu sürümü kullanan var mı, indirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bunu bende merak ediyorum, video düzenleme işleriyle ilgilenen birisi olarak.
Kratosun Veliahtı dedi: Ekran kartı yazılımından güncelleme gelmiş mi diye bakayım dedim. Belirttiğim güncelleme gelmiş. Bu sürümü kullanan var mı, indirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bunu bende merak ediyorum, video düzenleme işleriyle ilgilenen birisi olarak.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 RockyHighway79 dedi: Bunu bende merak ediyorum, video düzenleme işleriyle ilgilenen birisi olarak. Genişletmek için tıkla... Bende şuan kurdum ama bir fark göremedim bakalım
RockyHighway79 dedi: Bunu bende merak ediyorum, video düzenleme işleriyle ilgilenen birisi olarak. Genişletmek için tıkla... Bende şuan kurdum ama bir fark göremedim bakalım