AMD software açtığımda şöyle bir hata alıyorum. Tam emin değilim ama 2-3 gün önce Windows 11 de büyük güncelleme geldi ondan beridir açılmıyor galiba emin değilim ama büyük ihtimalle ondan kaynaklı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
AMD software açtığımda şöyle bir hata alıyorum. Tam emin değilim ama 2-3 gün önce Windows 11 de büyük güncelleme geldi ondan beridir açılmıyor galiba emin değilim ama büyük ihtimalle ondan kaynaklı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Windows Update sorunu,AMD sitesinden en son sürümü yükledikten sonra Windows Update'e bir güncelleme geliyor ve bilgisayarı kapatıp açtığınızda AMD yazılımını eski sürüme atıyor,güncellemeyi gizlemeyi denedim fakat bende tekrardan aynısı oldu.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Sonrasında Windows Update başlatın ve sürücü yüklemeye çalışırken duraklatın.
Bağlantıdaki araç ile Windows Update kurmaya çalıştığı AMD sürücüsünü gizleyin.
Microsoft Show or Hide Updates Troubleshooter can assist you in uninstalling a problematic Windows Update and preventing that update from installing until the next Windows Update. Click on wushowhide.diagcab and then click on Next in the lower right corner. After scanning, you can Hide Updates...
www.majorgeeks.com
Windows'un gizleme aracı sorun çıkarırsa bağlantıdaki yazılım ile güncelleştirmeyi gizleyin.
Bu araç ile Windows güncelleme ile neler yapılabiliyorsa aynısını yapabilirsiniz. Harici olarak bağlantıların linklerini alabiliyorsunuz. *Windows'un artık size tanımadığı seçip indirme özelliği bu araçta bulunmaktadır. Farklı dil destekleri de...
www.technopat.net
Güncelleştirmeleri gizleyince Windows update onarma aracını çalıştırmayın. Windows update ayarları sıfırladığından, gizlenen sürücüleri de sıfırlayacaktır. Yani tekrar Windows update sürücü yüklemeye çalışacaktır. Eğer onarmanız gerekiyorsa güncellemeyi tekrar gizlemeyi unutmayın.