Benim PC ASUS TUF A15 işlemcim AMD Ryzen 7 7435HS AMD Software adrenali kurarken 182 hatası veriyor uygulama.
hocam windows güncellemesi yokWindows güncellemeler var mı diye kontrol et.
AMD driveri silip bilgisayarı tekrar başlatıp yükle.
Genel olarak o hatayı Windows güncelleme yüklüyorken veriyor.
Ve sorunun devam ederse farklı bir sürüm kurmayı dene.
Hocam Windows güncellemesi yok.
AMD sürücülerini nereden kaldıracağım.
Hacı olmuyor işte 182 hatası veriyorRehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Knk burdan sadece ekran kartı driverini sile biliyorsun benim ki işlemci driverleriDDU ile silebilirsin.
Kullanımda sorun yaşarsan YouTube bakabilirsin.![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.3.5
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...www.guru3d.com
Hayır hocam dahili grafik te silinebili
hocam denedim aygıt yöneticisinde hala duruyorHayır hocam dahili grafik te silinebilir. "Cihazı seçin" bölümüne bakın.
md kutucuklarını işaretliyim miDDU işlemine başlamadan önce seçeneklerden görseldeki kutucuğu işaretleyin ve işlemi tekrar yapın.
Eki Görüntüle 2435365
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.