AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.2 sürümünün düzgün çalışmaması

Clear

Hectopat
2 gün önce sürücüyü güncelledim, 6700 XT ekran kartımda birçok problemle karşılaştım (tarayıcılarda donmalar, oyunlarda çökmeler ve siyah ekran gibi) ve direkt bir önceki sürüm olan 23.9.1'e geçiş yaptım. Siz de böyle problemlerle karşılaştınız mı, sadece bu karta özel bir durum mu, yoksa genel olarak problemli bir sürüm mü?

Vega 6 APU laptopta güncellemeyi yaparken ve yaptıktan sonra Direct X ile alakalı hatalar aldım ancak bir dosya kurulumu ile düzeldi. Bildiğim kadarı ile AMD ekran kartlarında tarayıcılarda, Discord ve Steam gibi uygulamalarda donanım hızlandırma özelliğini kullanmak genellikle sorun yaratıyor. Bir de kardeşimin RX 570'inde dediğiniz sorun olmuştu kartın üzerindeki BIOS tuşunu kaydırıp sistemi açıp daha sonra eski konumuna aldığımızda sorunsuz şekilde çalıştı.

6800 XT kullanıyorum aynı sorunu bende yaşadım bir önceki sürüme döndüm. Amd tam düzeldi dedim yine şaşırtmadı. Şimdiye kadar iyi gidiyordu halbuki.

Ben rx6600 kullanıyorum aynı sorunu ben de yaşıyorum sürücü güncelledikten sonra edgede takılmaya başladı alt f4 çekmeden işlem yapamıyordum bazen düzeliyor sonra tekrar oluyor display port girişi değiştirince bi rahatlıyor. Siz önceki sürüme dönerek sorunu kökten çözdünüz mü? Öyleyse ben de temiz kurulum yapacağım

Konuyu yazdığım saatten beri 23.9.1 sürümünü kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Konuyu yazdığım saatten beri 23.9.1 sürümünü kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Teşekkür ederim deneyeceğim. Bu arada DP girişini değiştirdiğimden bu yana 2 saat oldu 20 sekme falan açıp oyuna giriyorum zorluyorum hala sorun yaşamadım üstelik sorunu yaşadığım girişe geri takıp kullandım.

Bende aynı şekilde 23.9.1 de şuanlık bir sorun yaşamadım. 23.9.2 de bir problem olduğu bariz belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…