AMD Software: Adrenalin Edition 24.9.1 sorunlu mu?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci

2 gün önce yayınlanan AMD Software: Adrenalin Edition 24.9.1 sürümünde sorun yaşayan var mı, denenir mi? Stutter oluyor mu? 24.5.1'den geçeceğim. 24.5.1, benim için sorunsuz idi.

Stutter tabii ki oldu her zamanki gibi, ancak ilk yüklendiğinden dolayı mı yoksa 23.5.1 üstü kronik sorundan mı bilmiyorum. Oynadıkça göreceğim. Onun harici, AMD menüsünde animasyonları kapatsam da 23.5.1'e göre daha hantal geldi.

Kronik sorun değil. Shader önbelleğinin oluşturulmamış olmasından kaynaklanıyor stutter. Sürücüyü bir süredir RX 6600 ile kullanıyorum, kullandığım hemen hemen her sürücü gibi düzgün çalışıyor.

Nasıl halledilecek bu shader önbelleği? Ben shader önbelleğini silip kurmuştum yine olmamıştı 24.5.1 üstü bir sürücüyü kurarak denemiştim. Kronik sorun değilse niye 24.5.1 ve altında olmuyor, anlamadım. 24.5.1'e de diğer sürümlerden geçtim yine aynı shader önbelleği sıfırlamadan.

Son düzenleme:
Nasıl halledilecek bu shader önbelleği? Ben shader önbelleğini silip kurmuştum yine olmamıştı 24.5.1 üstü bir sürücüyü kurarak denemiştim. Kronik sorun değilse niye 24.5.1 ve altında olmuyor, anlamadım. 24.5.1'e de diğer sürümlerden geçtim yine aynı shader önbelleği sıfırlamadan.

Her sürümde oluyor. ben 22.x.xli sürümlerden beri kullanıyorum. İllaki müdahele etmek istiyorsan şu konuya bir göz at.

Her yeni sürümde olduğu gibi bunu da indiriyorum ama pek umudum yok. Yine 24.5.1 e dönerim diye tahmin ediyorum.

Ben dondum. Dondum ve stutter 1 mac sonra duzelmeye basladi. Sadece stutter degil, daha akici oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı