AMD Software: Adrenalin Edition 24.9.1 sorunlu mu?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci

2 gün önce yayınlanan AMD Software: Adrenalin Edition 24.9.1 sürümünde sorun yaşayan var mı, denenir mi? Stutter oluyor mu? 24.5.1'den geçeceğim. 24.5.1, benim için sorunsuz idi.

RX 6600 XT ile yeni sürücü kurdum. Sürüm çok stabil ve amfm 2 denedim. AC Mirage stay human 2 RDR2 gibi oyunlarda her şeyi Ultra alıp amfm2 açtığım da oyunlar daha akıcı ve görüntü daha da güzelleşti.

Az önce tekrar denedim. Silmeden önce manuel shader cache temizledim. Sürücüyü yükledim sonra yine temizledim. Şu an daha stabil oldu stutter konusunda.

Not; pek de fark kalmadı 24.5.1 ile arasında. Yani, stutter olmuyor dediğim tekniği yapıp kurunca.

Son düzenleme:
Bu sürüme güncelledim.Güncelleme sonrası cs2yi açmaya çalıştığımda,monitörüm kapanıyor ve driverlarım siliniyordu.Bu yüzden 24.8.1 sürümüne geri döndüm.

Ben dondum. Dondum ve stutter 1 mac sonra duzelmeye basladi. Sadece stutter degil, daha akici oyun.
Bu da mı gol değil? Ben deneyemedim henüz bugün Fenerin maçı vardı yarın test edip muhtemelen ben de döncem. Zaten 24.5.1 in kurulumunu hiç silmiyorum.

RX6600 kullanıcısıyım, anti aliasing bana kafayı yedirtecek her şey tırtıklı yok abi yok çalışmıyor GTA'da kafayı yedirtiyor rezil bir durumda ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Stutter sinir hastası edecek beni, çözülmüyor hiç bir şekilde, yahu arkadaş Ryzen 5 5500 ve RX 6600 ikilisini kullanıyorum sistemi benden daha düşük olan adamlar oynadığımız oyunların aynılarını benden daha akıcı ve problem olmadan oynuyor, yok mu bunun bir çözümü bir yolu ya.

Bu da mı gol değil? Ben deneyemedim henüz bugün Fenerin maçı vardı yarın test edip muhtemelen ben de döncem. Zaten 24.5.1 in kurulumunu hiç silmiyorum.

Benim icin sorun yok. 24.9.1 surumunu, 24.5.1 kuruluyken shader cacheyi ayarlardan sifirladim ve 24.9.1 kurduktan sonra yine shader cacheyi ayarlardan sifirladim, stutter olmadi ve stabil oldu 24.5.1'deki gibi.

RTX 5070 çıktığı gibi alacağım yetti artık. RX 6800 XT CoD da Update sonrası crash yiyorum.

Ben yeni sürümlerin stabilliğine çok güvenmiyorum 24.1.1'den devam.

Benim icin sorun yok. 24.9.1 surumunu, 24.5.1 kuruluyken shader cacheyi ayarlardan sifirladim ve 24.9.1 kurduktan sonra yine shader cacheyi ayarlardan sifirladim, stutter olmadi ve stabil oldu 24.5.1'deki gibi.

24.8.1 yüklü yükseltsem bir şey değişir mi yoksa daha stabil eski bir sürüm var mı CS Valorant falan oynuyorum genelde.

Düz 6700 ekran kartım var kurdum bir sorun yok AFMF çalışıyor stutter ben yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…