AMD Software: Adrenalin Edition çöküyor

Arkadaşlar ayarları kaliteye aldığım zaman oyunlarda anlık takılma ve bilgisayarda çökme oluyor. Varsayılan yapınca herhangi bir sorun yok. Yardımcı olur musunuz niye böyle oluyor acaba? İlla NVIDIA ekran kartımı alacağız arkadaş?

Bu konudaki ayarları yapar mısınız?

Performans a almayı denedin mi?

Ekran kartın Ne ayarları Kaliteye Takılma Olur Ve FPS Düşüşleri Baya Artar

Performans a almayı denedin mi?
Denemedim ama ekran kartım güçlüyken ben kaliteden vazgeçmek istemem açıkcası.

Ekran kartın Ne ayarları Kaliteye Takılma Olur Ve FPS Düşüşleri Baya Artar
RX5700XT takılma yapacak bir ekran kartı değil aslında.

Deniyorum şimdi.

Deniyorum şimdi.
Sadece Bir Oyundamı Yoksa Tüm oyunlardamı sadece bi oyunda yapıyosa hangi oyunda

Deniyorum şimdi.
Tüm ayarların fotoğraflanı Gösterebilirmisin Ayarları Aç İmgane Spharingi Aç onu 80 Yap Kalite Zaten Artar

Başlıkta İlla Nwidamı Alıcağız Yazmışşınız Sırf Bir ayar yüzünden Driverleriniz Bozuk Olmuyor Haberiniz Olsun

Ayar dediğim kalite seçeneğini seçtiğiniz zaman uygulamanın otomatik olarak yaptığı ayarlar. Tüm oyunlarda anlık takılmaya sebep oluyor. Varsayılan yapınca anlık takılmalar yok oldu. Anlık takılmalar özellikle BF2042 gibi ağır denebilecek oyunlarda oluyor.

Bugün DDU ile driverleri sileceğim. Temiz bir kurulum yapayim.

DDU İle Silmeye Gerek Yok İlla Kalitede Kullanacağım Diyorsan Ayarlardan İmgane SHarpingi Fullayin Kaliteye Alınca Zaten 2-3 Ayar Değişiyor Sadece İmgane SHarpingi Fullayin Zaten fark Olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…