Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #11 the_bkp dedi: Şimdi kaç fps fark ediyor? Genişletmek için tıkla... VRAM ayarını yaptığımda 12 fps fark ediyor neredeyse hocam.
the_bkp dedi: Şimdi kaç fps fark ediyor? Genişletmek için tıkla... VRAM ayarını yaptığımda 12 fps fark ediyor neredeyse hocam.
H halilben01 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650ti AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics 16,0 GB 2.90 GHz Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #12 Bende de Adrenalin Edition var ama böyle bir seçenek yok acaba nedeni ne olabilir?
FrostPM Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #13 the_bkp dedi: Şimdi kaç FPS fark ediyor? Genişletmek için tıkla... Reis böyle aman aman bir FPS artışı olmadı ama gözle görülür şekilde hatta bayağı farkla oyunlardaki dropları donmaları neredeyse 0'a kadar indirdi.
the_bkp dedi: Şimdi kaç FPS fark ediyor? Genişletmek için tıkla... Reis böyle aman aman bir FPS artışı olmadı ama gözle görülür şekilde hatta bayağı farkla oyunlardaki dropları donmaları neredeyse 0'a kadar indirdi.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.374 Çözümler 8 7 Temmuz 2023 #14 FrostPM dedi: Reis böyle aman aman bir FPS artışı olmadı ama gözle görülür şekilde hatta bayağı farkla oyunlardaki dropları donmaları neredeyse 0'a kadar indirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de otomatik yapmıştım fark olmadı.
FrostPM dedi: Reis böyle aman aman bir FPS artışı olmadı ama gözle görülür şekilde hatta bayağı farkla oyunlardaki dropları donmaları neredeyse 0'a kadar indirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de otomatik yapmıştım fark olmadı.