"AMD Software Adrenalin Edition Warning" hatası

TheEvolved

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81
Meslek
Öğrenci
Merhaba bilgisayarı format attıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Bu hatanın çözümü nedir?

20230707_174311.jpg

AMD'de yıllardır devam eden ve raporlamama rağmen çözülmeyen hata. Radeon settings ile sürücü sürümü uymayınca bu hatayı veriyor. Benim de başıma geldi.

Şurada AMD övenler bu konuya uğramaz mesela. Görmezden gelir.

Windows güncellemesi ile gelen güncellemesi hata veriyor. Bunu kapatmak için araç var onu yapmayınca oto güncelleme ile direk hatayı veriyor. Çözüm de gelmiyor dediğin gibi.

Ekran kartım RX 570 ve kendi sürücüsünü indirdiğim halde bu hatayı veriyor.
Son çıkanı değil de WHQL olanı indirmeyi dene. Yenisini yüklemeden önce DDU ile eskisini kaldır istersen.

AMD'de yıllardır devam eden ve raporlamama rağmen çözülmeyen hata. Radeon Settings ile sürücü sürümü uymayınca bu hatayı veriyor. Benim de başıma geldi.

Şurada AMD övenler bu konuya uğramaz mesela. Görmezden gelir.
Ekran kartında övülmez de işlemcide övülür sanki üstadım :)

Merhaba bilgisayarı format attıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Bu hatanın çözümü nedir?

Eki Görüntüle 1851929

AMD uninstaller ile temiz kurulum yapıp WHQL sürümü dener misiniz? Ben sürekli AMD kullanırım güncel kartlar güncel yazılımlar şeklin de ama hiç denk gelmedim.

Son çıkanı değil de WHQL olanı indirmeyi dene. Yenisini yüklemeden önce DDU ile eskisini kaldır istersen.

Ekran kartında övülmez de işlemcide övülür sanki üstadım :)

Hocam zaten WHQL sürümü yüklüydü 22.Q4mü yükleyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı