delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 7 Temmuz 2023 #11 N0rvecli dedi: AMD uninstaller ile temiz kurulum yapıp WHQL sürümü dener misiniz? Ben sürekli AMD kullanırım güncel kartlar güncel yazılımlar şeklin de ama hiç denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Aklında bulunsun kurulumda Fabrika Ayarına Sıfırla seçeneğini seç. TheEvolved dedi: Hocam zaten WHQL sürümü yüklüydü 22.Q4mü yükleyim. Genişletmek için tıkla... Yok o başka.
N0rvecli dedi: AMD uninstaller ile temiz kurulum yapıp WHQL sürümü dener misiniz? Ben sürekli AMD kullanırım güncel kartlar güncel yazılımlar şeklin de ama hiç denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Aklında bulunsun kurulumda Fabrika Ayarına Sıfırla seçeneğini seç. TheEvolved dedi: Hocam zaten WHQL sürümü yüklüydü 22.Q4mü yükleyim. Genişletmek için tıkla... Yok o başka.
TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.105 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #12 delikarga dedi: Aklında bulunsun kurulumda fabrika ayarına sıfırla seçeneğini seç. Yok o başka. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz saçma bir soru ama fabrika ayarlarına sıfırlama tuşuna basılmıyor.
delikarga dedi: Aklında bulunsun kurulumda fabrika ayarına sıfırla seçeneğini seç. Yok o başka. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz saçma bir soru ama fabrika ayarlarına sıfırlama tuşuna basılmıyor.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 7 Temmuz 2023 #13 TheEvolved dedi: Hocam biraz saçma bir soru ama fabrika ayarlarına sıfırlama tuşuna basılmıyor.Eki Görüntüle 1851970 Genişletmek için tıkla... Driverı kaldırdığın içindir. Devam et sen.
TheEvolved dedi: Hocam biraz saçma bir soru ama fabrika ayarlarına sıfırlama tuşuna basılmıyor.Eki Görüntüle 1851970 Genişletmek için tıkla... Driverı kaldırdığın içindir. Devam et sen.
TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.105 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #14 delikarga dedi: Driverı kaldırdığın içindir. Devam et sen. Genişletmek için tıkla... Maalesef yine aynı hatayı almaya devam ediyorum.
delikarga dedi: Driverı kaldırdığın içindir. Devam et sen. Genişletmek için tıkla... Maalesef yine aynı hatayı almaya devam ediyorum.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 7 Temmuz 2023 #15 TheEvolved dedi: Maalesef yine aynı hatayı almaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Benım dedıgım gıbı yaptın mı?
TheEvolved dedi: Maalesef yine aynı hatayı almaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Benım dedıgım gıbı yaptın mı?
gokmenceylann Decapat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #16 Yanlış yer. Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.105 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #17 N0rvecli dedi: Benım dedıgım gıbı yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama sonuç vermedi.
gokmenceylann Decapat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #18 TheEvolved dedi: Yaptım ama sonuç vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm AMD ile ilgili sürücüleri kaldır ve yeniden başlat PC'yi sonrasında tekrar kurmaya çalış. gokmenceylann dedi: Hocam tüm AMD ile ilgili sürücüleri kaldır ve yeniden başlat PC'yi sonrasında tekrar kurmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Driver yükleme sitesinde Auto-detect and install aracını indirip yükle.
TheEvolved dedi: Yaptım ama sonuç vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm AMD ile ilgili sürücüleri kaldır ve yeniden başlat PC'yi sonrasında tekrar kurmaya çalış. gokmenceylann dedi: Hocam tüm AMD ile ilgili sürücüleri kaldır ve yeniden başlat PC'yi sonrasında tekrar kurmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Driver yükleme sitesinde Auto-detect and install aracını indirip yükle.
virtualhuman Yoctopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #19 DDU ile driveri kaldırıp daha güncelini kur bende yaşadım bu sorunu.
TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.105 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #20 virtualhuman dedi: DDU ile driveri kaldırıp daha güncelini kur bende yaşadım bu sorunu. Genişletmek için tıkla... Denedim ama sonuç yok hala aynı hata.
virtualhuman dedi: DDU ile driveri kaldırıp daha güncelini kur bende yaşadım bu sorunu. Genişletmek için tıkla... Denedim ama sonuç yok hala aynı hata.