Aizzen Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Yazılım kurulurken ekran siyah oluyor tekrar geri gelmiyor bilgisayara reset atıyorum düzeliyor ama yazılım yüklenmemiş oluyor. AMD dosyasını silip denedim, fabrika ayarları ile kurmayı denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılım kurulurken ekran siyah oluyor tekrar geri gelmiyor bilgisayara reset atıyorum düzeliyor ama yazılım yüklenmemiş oluyor. AMD dosyasını silip denedim, fabrika ayarları ile kurmayı denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Ddu ile silip tekrardan kurun hocam. Youtubeye yazarsanız detaylı anlatımları görürsünüz.
Aizzen Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 halilserkan dedi: DDU ile silip tekrardan kurun hocam. YouTube'a yazarsanız detaylı anlatımları görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Düzeldi teşekkür ederim.
halilserkan dedi: DDU ile silip tekrardan kurun hocam. YouTube'a yazarsanız detaylı anlatımları görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Düzeldi teşekkür ederim.