Wood Femtopat Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:44 #1 9070 XT kullanıyorum. Hazır sistem aldım. Sistem geldiğinde AMD'nin uygulamaları yüklüydü. Ama içime sinmedi tekrar silip yüklemek istiyorum. Ekran kartı şu an güncel durumda. Sadece Software'i silip yüklersem sıkıntı olmaz değil mi?
9070 XT kullanıyorum. Hazır sistem aldım. Sistem geldiğinde AMD'nin uygulamaları yüklüydü. Ama içime sinmedi tekrar silip yüklemek istiyorum. Ekran kartı şu an güncel durumda. Sadece Software'i silip yüklersem sıkıntı olmaz değil mi?
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 509 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:50 #2 DDU ile kaldır tamamen silinsin
Wood Femtopat Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:44 #3 Mikest dedi: DDU ile kaldır tamamen silinsin Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim yöntem sıkıntı çıkarır mı ? DDU daha önce hiç kullanmadım çok bir fikrim yok.
Mikest dedi: DDU ile kaldır tamamen silinsin Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim yöntem sıkıntı çıkarır mı ? DDU daha önce hiç kullanmadım çok bir fikrim yok.
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 509 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:34 #4 Wood dedi: Hocam dediğim yöntem sıkıntı çıkarır mı ? DDU daha önce hiç kullanmadım çok bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Niye siliyonki dostum yükleyip göndermişler zaten
Wood dedi: Hocam dediğim yöntem sıkıntı çıkarır mı ? DDU daha önce hiç kullanmadım çok bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Niye siliyonki dostum yükleyip göndermişler zaten