tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 AMD tam son güncellemeyi yaptım yeniden başlattım PC'yi ve sonra bu hatayla karşılaştım. YouTube'da videolarına baktım hiç Türkçe anlatım yoktu, bunun sorunu nasıl gider? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
AMD tam son güncellemeyi yaptım yeniden başlattım PC'yi ve sonra bu hatayla karşılaştım. YouTube'da videolarına baktım hiç Türkçe anlatım yoktu, bunun sorunu nasıl gider?
JuhaBach Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 255 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #2 Kalıcı çözümü yok, windows kafasına göre yeni driver yüklüyor. Windows update kapatınca düzelmişti bende.
Kalıcı çözümü yok, windows kafasına göre yeni driver yüklüyor. Windows update kapatınca düzelmişti bende.
YMete61 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 DDU driverı indirip güvenli modda AMD yazılımını kaldırın, sonra ekran kartınızın WHQL sürüm driverını indirip kurun.
DDU driverı indirip güvenli modda AMD yazılımını kaldırın, sonra ekran kartınızın WHQL sürüm driverını indirip kurun.
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 YMete61 dedi: DDU driverı indirip güvenli modda AMD yazılımını kaldırın, sonra ekran kartınızın WHQL sürüm driverını indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam beniö indirdiğimde WHQL sürümü ama anlamadım. Sorun nedir? JuhaBach dedi: Kalıcı çözümü yok, Windows kafasına göre yeni driver yüklüyor. Windows Update kapatınca düzelmişti bende. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update'yi tamamiyle nasıl kapatacağım.
YMete61 dedi: DDU driverı indirip güvenli modda AMD yazılımını kaldırın, sonra ekran kartınızın WHQL sürüm driverını indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam beniö indirdiğimde WHQL sürümü ama anlamadım. Sorun nedir? JuhaBach dedi: Kalıcı çözümü yok, Windows kafasına göre yeni driver yüklüyor. Windows Update kapatınca düzelmişti bende. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update'yi tamamiyle nasıl kapatacağım.
YMete61 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Sürekli mi oluyor bu problem?
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 YMete61 dedi: Sürekli mi oluyor bu problem? Genişletmek için tıkla... Yok bugün oldu bilgisayarı güncelleyince sorun düzeldi hocam.
YMete61 dedi: Sürekli mi oluyor bu problem? Genişletmek için tıkla... Yok bugün oldu bilgisayarı güncelleyince sorun düzeldi hocam.
SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #7 tarikvlr dedi: Hocam Windows Update'yi tamamiyle nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... onu bende merak ediyorum. İçin rahat değilse DDU ile silip tekrar kur istersen.
tarikvlr dedi: Hocam Windows Update'yi tamamiyle nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... onu bende merak ediyorum. İçin rahat değilse DDU ile silip tekrar kur istersen.
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #8 SunsetPolo dedi: Onu bende merak ediyorum. İçin rahat değilse DDU ile silip tekrar kur istersen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gerek kalmadı güncelledim bilgisayarı düzeldi sorun sağ olun hocam.
SunsetPolo dedi: Onu bende merak ediyorum. İçin rahat değilse DDU ile silip tekrar kur istersen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gerek kalmadı güncelledim bilgisayarı düzeldi sorun sağ olun hocam.