al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Qualty dedi: Aynı sorunu yaşadım. Sürücüyü kaldırıp 23.9.1 yükleyin. Genişletmek için tıkla... Sürücü nasıl kaldırılıyor hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Qualty dedi: Aynı sorunu yaşadım. Sürücüyü kaldırıp 23.9.1 yükleyin. Genişletmek için tıkla... Sürücü nasıl kaldırılıyor hocam?
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Haziran 2024 #2 al1han_7 dedi: Sürücü nasıl kaldırılıyor hocam? Genişletmek için tıkla... AMD'nin sürücü kaldırma programı ile veya DDU ile kaldırılıyor.
al1han_7 dedi: Sürücü nasıl kaldırılıyor hocam? Genişletmek için tıkla... AMD'nin sürücü kaldırma programı ile veya DDU ile kaldırılıyor.
al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Qualty dedi: AMD'nin sürücü kaldırma programı ile veya DDU ile kaldırılıyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaldırma programı nerede? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Qualty dedi: AMD'nin sürücü kaldırma programı ile veya DDU ile kaldırılıyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaldırma programı nerede?
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Haziran 2024 #4 al1han_7 dedi: Sürücü kaldırma programı nerede. Genişletmek için tıkla... AMD Cleanup Utility programını indirin.
al1han_7 dedi: Sürücü kaldırma programı nerede. Genişletmek için tıkla... AMD Cleanup Utility programını indirin.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 911 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 Güncel değilse en son sürümü, güncelse bir önceki sürümü deneyin hocam.
al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #6 Qualty dedi: AMD Cleanup Utility programını indirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyip döneceğim. Qualty dedi: AMD Cleanup Utility programını indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam sildim yeniden driver yükledim hala acılmıyor. TwistyJead dedi: Güncel değilse en son sürümü, güncelse bir önceki sürümü deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir öncekini nasıl yüklüyoruz acaba. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Qualty dedi: AMD Cleanup Utility programını indirin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyip döneceğim. Qualty dedi: AMD Cleanup Utility programını indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam sildim yeniden driver yükledim hala acılmıyor. TwistyJead dedi: Güncel değilse en son sürümü, güncelse bir önceki sürümü deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Bir öncekini nasıl yüklüyoruz acaba.
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Haziran 2024 #7 al1han_7 dedi: Tamamdır deneyip döneceğim. Hocam sildim yeniden driver yükledim hala acılmıyor. Bir öncekini nasıl yüklüyoruz acaba. Genişletmek için tıkla... En son sürümü yükleyip denedin mi?
al1han_7 dedi: Tamamdır deneyip döneceğim. Hocam sildim yeniden driver yükledim hala acılmıyor. Bir öncekini nasıl yüklüyoruz acaba. Genişletmek için tıkla... En son sürümü yükleyip denedin mi?
MyLegend Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 36 Çözümler 1 25 Haziran 2024 #8 al1han_7 dedi: Tamamdır deneyip döneceğim. Hocam sildim yeniden driver yükledim hala acılmıyor. Bir öncekini nasıl yüklüyoruz acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de masaüstünde sağ tıkla bazen açılmıyor. Windows'un arama yerinden açmayı veya sağ alttaki gizli ögelerden açmayı denedin mi?
al1han_7 dedi: Tamamdır deneyip döneceğim. Hocam sildim yeniden driver yükledim hala acılmıyor. Bir öncekini nasıl yüklüyoruz acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de masaüstünde sağ tıkla bazen açılmıyor. Windows'un arama yerinden açmayı veya sağ alttaki gizli ögelerden açmayı denedin mi?
al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #9 Qualty dedi: En son sürümü yükleyip denedin mi? Genişletmek için tıkla... evet. MyLegend dedi: Hocam bende de masaüstünde sağ tıkla bazen açılmıyor. Windows'un arama yerinden açmayı veya sağ alttaki gizli ögelerden açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim yönetici calıstırdım yine olmadı.
Qualty dedi: En son sürümü yükleyip denedin mi? Genişletmek için tıkla... evet. MyLegend dedi: Hocam bende de masaüstünde sağ tıkla bazen açılmıyor. Windows'un arama yerinden açmayı veya sağ alttaki gizli ögelerden açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim yönetici calıstırdım yine olmadı.
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Haziran 2024 #10 al1han_7 dedi: Evet. Denedim yönetici calıstırdım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın nedir?
al1han_7 dedi: Evet. Denedim yönetici calıstırdım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın nedir?