AMD Software FPS'i doğru mu gösteriyor?

Macnoddle

Decapat
Daha fazla  
Days Gone'da Steam 100 gösteriyor AMD de de öyle yeni gelen özelliği açtıktan sonra Steam hala 100 gösteriyor ama software da 165'e çıkıyor hangisi doğrudur? Bu arada monitörün panelinden Hz'e bakınca o da 160 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru gösteriyor. Afmf sahte kareler üretiyor bu yüzden MSI Afterburner vb. programlarda gözükmüyor sadece AMD'nin kendi FPS göstergesinde gözüküyor.

Doğru gösteriyor. Afmf sahte kareler üretiyor bu yüzden MSI Afterburner vb. programlarda gözükmüyor sadece AMD'nin kendi FPS göstergesinde gözüküyor.

Peki bazı oyunlarda çok fazla düşürüyor sebebi nedir mesela Days Gone ortalama 95 verirken afmf açtığım zaman 75 veya daha da aşağısına düşüyor ama RDR2 tam tersi çok fazla artıyor.

Peki bazı oyunlarda çok fazla düşürüyor sebebi nedir mesela Days Gone ortalama 95 verirken afmf açtığım zaman 75 veya daha da aşağısına düşüyor ama RDR2 tam tersi çok fazla artıyor.
Hala düzgün çalışan bir teknoloji olmadığının kanaatindeyim.

Denedim bir çok oyunda. 120 FPS gösterse bile akıcı olmuyor. 120 FPS değilmiş gibi hissediyorsun. Zaten bu teknolojilerin amacı görsellikten en az fedakarlıkla sana fark ettirmeden oyunu daha akıcı oynanabilir bir hale sokmak. Hiç bir anlamı yok yani şahsen bu durumdayken. 150 FPS alıyorum ama %99 FPS 60'larda sürünüyor, bu durumda ne anlamı var 150 FPS almamım zaten 60 FPS akıcılığında oynuyorum. 60 altı FPS aldığınız durumlarda bile açtığınızda stabil olmuyormuş, öyle diyorlar.

%99 FPS'in ne olduğunu bilmiyordum hep testler de falan görüyordum ama ne ise yaradığını bilmediğimden madem anlatmayacaksiniz niye koydunuz diye sitem ediyordum siz yazdığınız zaman biraz daha araştırdım ve önemli bir şey olduğunu öğrendim RDR'ye geldiğimiz zaman 7 FPS artmış gösteriyor teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…