gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 416 Çözümler 1 20 Mart 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi software girince ekran kararıyor. Chipset güncellemesi yapacaktım ancak ekran kararıyor windows sesi falan geliyor monitörde sinyal yok diyor. Yeniden başlatıyorum ekran yine kararıyor. Sebebi nedir?
Başlıkta da belirttiğim gibi software girince ekran kararıyor. Chipset güncellemesi yapacaktım ancak ekran kararıyor windows sesi falan geliyor monitörde sinyal yok diyor. Yeniden başlatıyorum ekran yine kararıyor. Sebebi nedir?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 20 Mart 2019 #2 DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden deneyebilirsiniz.
gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 416 Çözümler 1 20 Mart 2019 #3 LayThese dedi: DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi yaptım oldu
LayThese dedi: DDU ile sürücüyü kaldırıp yeniden deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi yaptım oldu