PawneS Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2023 #1 DDU ile sıfırlamama rağmen indirdiğimde gözükmüyor çözümü hiçbir yerde yok.(reset atmak istemiyorum) Silip tekrar kurmak istediğimde yükle ve onar yazıyor silmeme rağmen ne yapmam lazım? Böyle gözüküyor.
DDU ile sıfırlamama rağmen indirdiğimde gözükmüyor çözümü hiçbir yerde yok.(reset atmak istemiyorum) Silip tekrar kurmak istediğimde yükle ve onar yazıyor silmeme rağmen ne yapmam lazım? Böyle gözüküyor.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 852 Çözümler 28 21 Mayıs 2023 #2 Kurulum tipini Full yapın driver only seçili olduğu için sadece driver kuruyor.
PawneS Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2023 #3 Châi dedi: Kurulum tipini full yapın. Genişletmek için tıkla... genede olmuyo PC'yi yeniden başlatıyorum sonrasında aynısı oluyor.
Châi dedi: Kurulum tipini full yapın. Genişletmek için tıkla... genede olmuyo PC'yi yeniden başlatıyorum sonrasında aynısı oluyor.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 852 Çözümler 28 21 Mayıs 2023 #4 PawneS dedi: Gene de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaparken, kurulum tipini full seçip yüklediğinizde olması gerek.
PawneS dedi: Gene de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaparken, kurulum tipini full seçip yüklediğinizde olması gerek.
PawneS Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2023 #5 Châi dedi: Kurulumu yaparken, kurulum tipini Full seçip yüklediğinizde olması gerek. Genişletmek için tıkla... Böyle mi kuracağım.
Châi dedi: Kurulumu yaparken, kurulum tipini Full seçip yüklediğinizde olması gerek. Genişletmek için tıkla... Böyle mi kuracağım.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 852 Çözümler 28 21 Mayıs 2023 #6 PawneS dedi: Eki Görüntüle 1787550 Böyle mi kuracağım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle hocam.
PawneS Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2023 #7 Tamam kurup yeniden başlatıp geliyorum. Châi dedi: Evet öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Châi dedi: Evet öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Değişen tek şey duygularım oldu... Son düzenleme: 21 Mayıs 2023
Tamam kurup yeniden başlatıp geliyorum. Châi dedi: Evet öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Châi dedi: Evet öyle hocam. Genişletmek için tıkla... Değişen tek şey duygularım oldu...
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 852 Çözümler 28 21 Mayıs 2023 #8 PawneS dedi: Tamam kurup yeniden başlatıp geliyorum. Eki Görüntüle 1787575 Değişen tek şey duygularım oldu... Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyasını tekrar açın bu sefer fabrika ayarlarına sıfırlamayı tikleyin ve tekrardan Full setup kurun.
PawneS dedi: Tamam kurup yeniden başlatıp geliyorum. Eki Görüntüle 1787575 Değişen tek şey duygularım oldu... Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyasını tekrar açın bu sefer fabrika ayarlarına sıfırlamayı tikleyin ve tekrardan Full setup kurun.
PawneS Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2023 #9 Châi dedi: Kurulum dosyasını tekrar açın bu sefer fabrika ayarlarına sıfırlamayı tikleyin ve tekrardan Full setup kurun. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına sıfırlamayı işaretlenmiyor.
Châi dedi: Kurulum dosyasını tekrar açın bu sefer fabrika ayarlarına sıfırlamayı tikleyin ve tekrardan Full setup kurun. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına sıfırlamayı işaretlenmiyor.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 852 Çözümler 28 21 Mayıs 2023 #10 PawneS dedi: Fabrika ayarlarına sıfırlamayı işaretlenmiyor. Genişletmek için tıkla... DDU kullanmanız gerekebilir bu sefer daha sağlıklı olur.
PawneS dedi: Fabrika ayarlarına sıfırlamayı işaretlenmiyor. Genişletmek için tıkla... DDU kullanmanız gerekebilir bu sefer daha sağlıklı olur.