AMD Software gözükmüyor

Hayır alt tarafta yok ve laptop değil masaüstü.

APU kullanıyorum mesajını eklemişsiniz sonradan. Ben zaten ekran kartı olmayan APU laptoplardan bahsetmiştim siz de masaüstü APU kullanıyorsunuz. O yüzden diyorum bazı sistemlerde gözükmüyor diye. 2200G'li sisteme ben de uğraşıp kuramayınca salmıştım sadece driver kurmuştum kurulumda.

Olmadı.

APU kullanıyorum mesajını eklemişsiniz sonradan. Ben zaten ekran kartı olmayan APU laptoplardan bahsetmiştim siz de masaüstü APU kullanıyorsunuz. O yüzden diyorum bazı sistemlerde gözükmüyor diye. 2200G'li sisteme ben de uğraşıp kuramayınca salmıştım sadece driver kurmuştum kurulumda.

Şu an bende öyle yapıyorum.

APU sistem olduğu için AMD Software yazılımına ihtiyacınız yok harici bir ekran kartı olmadığı için manuel işlem yapamazsınız zaten arkadaşın dediği gibi, bende sonradan gördüm.

Son düzenleme:
Böyle bir şey yok normalde yüklenmiş olması gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bak orada kocaman bazı sistemlerde yazmışım. Hiçbir APU'ya yüklenmez dememişim. 2200G'li sistemde arkadaşın yaşadığı sorunun aynısını yaşayıp çözemediğimi belirttim. Ek olarak bir sürü AMD işlemcili APU laptop kurulumu yaptım birkaç tanesi hariç hiçbirinde AMD Adrenalin çalışmadı.

Yükleniyor, sorun Radeon Software yazılımı gözükmüyor çalışmasına engel değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı